PayPal fizetés implementálása

hu0882 képe

Sziasztok!

Sok cikket elolvastam a paypal-drupal integrációról, de sajnos egyértelmű választ/leírást nem kaptam.

Nem szeretnék übercart-ot vagy commerce-t használni, csupán annyit akarok megvalósítani, hogy az "emelt szintű" regisztráció egy minimális összeg befizetéséhez legyen kötve, amit paypal-al tud a user teljesíteni.

Nevezetesen aki a "company" regisztrációt választja, annak jelenjen meg a paypal gomb, és csak a befizetés után legyen mód a regisztráció befejezésére.

PayPal gomb html kódot is tudok generálni a PayPay accounton keresztül, de nem tudom, hogyan valósítsam meg a teljes integrációt. Értem ezalatt, hogy a user először teljesítse a fizetést és csak ezután fejezhesse be a regisztrációt. Tehát a fizetés után a rendszer visszalinkelje a reg.formhoz és ekkor tudja menteni az előzetesen megadott felh. adatokat és befejezni a regisztrációt.

Esetleg modult használjak...de melyiket?

Előre is köszönöm!

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
Geva képe

1. biztos vagyok benne, hogy ehhez nem kell webshopot feltenni

2. a legenerálható paypal gomb használható lehet, csak rugalmatlan:
--- én először regeltetném a usert, majd utána akkor fizet, amikor rászánja magát, a fizetést követően egy - a fizetéshez kötött jogosultságokkal ellátott - felhasználói csoportba sorolnám át. (esetleg a reghez is kapcsolható valami mézes-madzag :-) az ösztönzéshez) Ezzel egyértelmű és könnyen kivitelezhető folyamattal tudnád a felhasználókat kezelni.
--- ha a fizetéshez modult használnál, akkor lenne lehetőséged, hogy a rules segítségével tudd kezelni a sikeres fizetési eseményt - ennek apropóján tennéd át a megfelelő felhasználói csoportba. (ha legenerálod a paypal gombot is lehet megfelelő eseményt keresgélni, amellyel az utolsó lépést is automatikusan, külön beavatkozás nélkül tudnád, gondolom én)

3. Paypal for payment modult nem próbáltad? ...érzésre ez kell neked, a payment modulra épül, a payment modul pedig rules integrációval - a leírása szerint -,
hoppá, pörfikt :-)
kérlek, jelezz vissza ha próbáltad ezt a varit, köszönöm

0
0