PayPal beállítás

d0r0ttya képe

Sziasztok!

Egy PayPalt is elfogadó oldalon dolgozok, de valahogy nem stimmel egy beállítás, és ha a fizetés gombra klikkelek, a következő üzenetet kapom a pp oldalán:

We cannot process this transaction because there is a problem with the PayPal email address supplied by the seller. Please contact the seller to resolve the problem. If this payment is for an eBay listing, you can contact the seller via the "Ask Seller a Question" link on the listing page. When you have the correct email address, payment can be made at www.paypal.com.

Az oldalamhoz létrehoztam egy pp accountot, az e-mail címe és a kártya száma már verified. PayPal-lal ezelőtt még nem volt dolgom, és hiába olvasom a dokumentációt, nem találom, mi lehet a gond. Előre is nagyon köszönök minden segítséget, ötletet!

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
Geva képe

a paypal account típusa business?

0
0
d0r0ttya képe

Igen. Az overview alatt legalábbis olyanok szerepelnek, hogy pl. Business Name és My Business Setup. Angolban nagyon gyenge vagyok, az én nyelvem a német, de sajnos a pp-t nem lehet még németre se átállítani...

0
0
aksza képe

OFF: töltsd le a gtranslator nevű kiterjesztést a firefoxhoz, gombnyomásra azonnal fordít mindent ami az ablakban van, az admin felületeket is, ráadásul elég jól, ahoz képest, hogy gépi fordítás.
https://addons.mozilla.org/hu/firefox/search/?q=gtranslator&cat=all&lver...

0
0
d0r0ttya képe

Csak egy ötlet, de nem lehet, hogy a paypalnak egy modul hiányzik? Az übercart - fizetés részből csak a Payment Method Pack és a PayPal van bekapcsolva.

0
0
d0r0ttya képe

A PayPal Sandbox Instant Payment Notification (IPN) simulatora szerint "IPN successfully sent". Eddig azt hittem, az én oldalamon kell valamint beállítani, de ezek szerint ott minden ok. A hajamat tépem már két napja....

0
0
d0r0ttya képe

Köszönöm a segítséget, sikerült megoldanom! Ha esetelg más is ebbe a problémába fut bele: a hitelkártya és e-mail hitelesítés után szükség van személyes iratok feltöltésére is. Ha ezek az iratok is "verified"-ek lesznek, akkor jön létre a secure merchant nummer, és csak ekkor lehet az API hitelesítő adatokhoz hozzájutni. Ezt kellett a fizetés beállításainál beírni.

0
0