partnercégek megjelenítése térképen

tamoca képe

Jó napot DruPálosok!
Az egyik ügyfelem honlapjára 7-es egy térképen gondolom megjeleníteni a partnercégeit, azok címével elérhetőségével esetleg fotójával ha a térkép linkre kattint.
Gondolom a goggle térképpel lehetne ezt valahogy megoldani. Ha valaki csinált már ilyet, milyen modulokkal oldotta meg az érdekelne.
Köszönettel.

Taxonomy upgrade extras: 
ipeto képe

Én csináltam már ilyet, igaz, nem google maps-szel, hanem a Leaflet JS library-ra alpozva, OpenStreet Maps-szel (egyszerűen ez jobban tetszett).
Alapvetően két modulra és a hozzá kapcsolódó egyebekre van szükség: A GeoField-del hozható létre olyan mező, amiben tárolhatók a koordináták, a Leaflet-tel pedig a térképi megjelenítés oldható meg - pl. kirakhatók egy nézetbe a Partner tartalmak (ebben a tartalomtípusban szerepelhet a cég fotója, címe stb.). Esetleg még kellhet a Geocoder, amivel postacímből generálható a térképi koordináta (ha szerencséd van).

Meg hát van a faék egyszerűségű, drupal-független megoldás: Csinálsz egy saját google térképet, kirakod a pontokat, aztán az egészet beágyazod egy statikus oldalba a honlapon.

3
0