Panopoly sablonok

fox mulder képe

Üdv!

Panopoly-ban, egy bizonyos tartalomtípusban egy image field-et szeretnék a node címének háttereként, és a node--TIPUS.tpl.php-ban próbáltam volna a fájl útvonalát background url()-be áttolni, de a Panopoly ignorálja a node--TIPUS.tpl.php-t.

Tényleg nem veszi figyelembe (ha a user használhatja az IPE-t, valóban nem sok értelme van a node.tpl.php-nak), vagy csak én vagyok a béna?

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
Fórum: 
aboros képe

panelizált a node, nem a node.tpl.php a felelős. a panopoly profilban találsz egy panopoly theme modult, abban van a plugins/layouts -ban a különféle layoutok, amiket a panelizált nodeok használnak. és persze te is írhatsz ilyet. ez amúgy nem panopoly specifikus, hanem maga a panels ilyen.

0
0

-
clear: both;

fox mulder képe

Meni thenksz (háromszoros buddházás)!

Hoztam már létre saját layout-ot, de abban nem tudom megoldani az image field > CSS background transzformációt (vagy csak még nem találtam meg, hogyan).

Akkor új kérdés (tudom, új szál): Hogyan hozok létre custom layout-ot a profiles/panopoly/modules/panopoly/panopoly_theme/plugins/layouts-ban található layout-ok mintájára?

UI.: Úgy értem sites/all/themes-ben valahol, vagy a profiles/panopoly/modules/panopoly/panopoly_theme/plugins/layouts-ban?

0
0

Fox Mulder

nevergone képe

Például a sminkben így menne ez:

Az info fájlba felveszel egy ilyen sort:

plugins[panels][layouts] = layouts
A sminkben létrehozol egy „layouts” könyvtárat, abban valami egyedi nevű alkönyvtárat, abba pedig már mehetnek a saját layouthoz tartozó fájlok.

Pl. kell egy olyan .inc fájl, aminek a neve megegyezik a „layouts” alkönyvtárának nevével (ha van layouts/foobar, akkor kell bele foobar.inc)

A fájlba pedig valami ilyesmi:

1. <?php
  2.  
  3. // Plugin definition
  4. $plugin = array(
  5. 'title' => t('First own layout'),
  6. 'category' => t('Columns: 3'),
  7. 'icon' => '',
  8. 'theme' => 'panels_threecol_foobar', // <-- a könyvtárba kell panels_threecol_foobar.tpl.php
  9. 'css' => 'threecol_foobar.css',
  10. 'regions' => array(
  11. 'region_1' => t('Region 1'),
  12. 'region_2' => t('Region 2'),
  13. 'region_3' => t('Region 3'),
  14. ),
  15. );

A többit pedig már lesd ki, ha nem megy, akkor segítek még tovább. Ez nem Panopoly-specifikus, hanem az egyedi Panels layout készítésének egyik módját mutattam be.

0
0
fox mulder képe

Ez az, ami nekem kell, köszönöm!

0
0

Fox Mulder

szantog képe

Ezt a panelizert nem muszáj ráerőltetni minden egyes tartalomtípusra. De még ha igen, akkor is le lehet cserélni a default panel tartalmat a node body meg node commentről egy darab rendered entityre, akkor a saját tpl.phpja rajzolja a nodeot, mondjuk akkor pl a bodyra nem fog menni az ipe.

De akár azt is megcsinálhatod, hogy egy panet beraksz meg a node kiírása elé, és abban összerakod a szükséges inline css-t context keywordok segítségével. Sőt, a default panel settings pagen (node/x/panelizer/page_manager) van egy css code mező, ugyan nincs kiírva alá, de meg lennék lepve, ha nem triggelné a context keywordoket.

A paneknek van egy olyan statusuk, hogy locked, és azt asszem csak külön roleal lesz szerkeszthető, de akár a fieldable panehez is készíthetsz saját bundlet (nincs hozzá ui, _entity_info_alter kell hozzá), aminek saját create/delete/edit roleja lesz.

0
0

----
Rájöttem, miért kérdezek olyan ritkán a drupal.hu-n. Amíg szedem össze az infokat a kérdéshez, mindig rájövök a megoldásra.

fox mulder képe

Túl sok a lehetőség és a felét még nem is értem. Fantasztikus cucc ez a Panels + IPE + Fieldable Panels Panes kombó (biztos kihagytam valamit, ja , a Page Manager-t).

Köszi mindenkinek a segítséget ;-)

UI.:

"Ezt a panelizert nem muszáj ráerőltetni minden egyes tartalomtípusra."

Igen, vannak "adatszerűbb", strict-ebb tartalomtípusok, azokra nem is lesz engedélyezve, meg vannak "szövegszerűbbek" (amikben bármi lehet), azokra lesz.

0
0

Fox Mulder