Panel modul

csoky80 képe

Üdv

Feltettem a panel modult. Picit fura nekem az egész, ezért szeretném ha megerősítenétek, hogy jól csináltam-e.

Kiválasztottam a megfelelő panelt (egy jobb és egy bal sávosat) majd külön felviettem a tartalmat, ami egy bevezető szövegből állt a végére egy link téve, hogy aki tovább szeretbé olvasni az rákattint és a teljes story oldal bejön neki...

Sajnos sehogy sem tudtam a címlapot kicserélni az általam kiválasztott panelre, ezért feltettem a front modult és ott redirect-el megadtam a panel címét - így cimlap helyett a panel jelenik meg.

Amit nem értettem, az a következő : Enter the title or NID of a post - ennek mi a szerepe, keresgéltem de nemigazán említik sehol sem.

A másik dilemmát az okozza, hogy ha például adok egy új tartalom címet a jobb panelnek, megjelenik a beallítás, ott tudom tartalommal feltölteni, a tartalom ablakba amit beírok ugyebár az jelenik meg, de miért írja alatta kétszer ezt :
(Open rich editor)
The ID for for excluding or including this element is: edit-content-left-0-configuration-body - the path is: admin/build/panels/add/twocol_stacked
(Open rich editor)
The ID for for excluding or including this element is: edit-content-left-0-configuration-body - the path is: admin/build/panels/add/twocol_stacked

es csak ezutan jön a Beviteli forma ....

Tehát kétszer tudom meghívni az fck editort - mi a logika benne ? bármelyikbe is adok tartalmat, ugyanaz jelenik meg, hm ?

Amire kellett a panel, tulajdonképpen Ok, tehát kérlek ne ajánljátok, hogy kombináljam a views modullal, csupán szeretném ha megerősítenétek, hogy így ok-e vagy egészen másképp kell használni, és a fennti két problémára mi a megoldás ?

Köszönöm előre is a válaszokat.

pp képe

"Enter the title or NID of a post "

írd oda a tartalom címét vagy az azonosítóját(node id). Ez ugye egyedi, és ezt az egyedi id-t hiányolja az fckeditor.

pp

0
0
szikar képe

A panel modul "Útvonal" mezőjébe az aktuális címlapod elérési útvonalát írod be (amit az adminisztráció/webhely beállítása/webhely információk-nál megadtál), akkor a panel fog megjelenni a címlapon, nem kell neki a frontpage. Azt pedig, hogy ne itt kelljen a tartalom címét, illetve a nid-jét megadni úgy tudod beállítani, hogy az egyik sávra berakod a frontpage view-t.(ez pedig a panels modul beállító formjának a legalján van). Így ha egy tartalomnak kijelölöd, hogy címlapra kerül, akkor meg fog jelenni valamelyik sávban.

0
0