page counter gondok

Anonymous képe

Sziasztok!

Olyan problémám van, hogy az oldal megtekintések számlálója 3-al nő minden megtekintésnél, 1 helyett. A logokban is 3 bejegyzés lesz. Mind1, milyen típusú oldalt nézek, ha magán az admin/logs/hits-en nyomok F5-öt, akkor is 3 plusz bejegyzés lesz. Merre keresgéljek?

Anonymous képe

Plusz infó, hogy nem mindig csinálja ezt, néha jól megy a számláló, úgy, hogy közben az adminon, ill. a fájlokban semmit sem változtatunk. Tehát annyi történik, hogy nézik az oldalt, esetlegesen felkerül új írás, és néha jól megy a számláló, néha nem.

0
0
Hojtsy Gábor képe

Nincsenek hibásan linkelt képek a sminkben vagy a beküldött tartalomban, vagy bármi hasonló, ami az oldal megjelenítésekor újra lekérné az adott címet?

0
0
Anonymous képe

Átnéztem a sminket, ott minden rendben van. A beküldött tartalomban IMCE-vel feltöltött képek vannak, mind jól jelenik meg, külső linkek nincsenek. De most például 1-et számol mindenhol, olyan helyeken is, ahol korábban teszteltem, és 3-at számolt. Egyelőre rejtély ez nekem, de az már segítség, hogy hibás linknél újra lekéri az adott oldal címét. Van még esetleg más ilyen tényező, amitől ez előfordulhat? Mert akkor ezeket végignézném, ha legközelebb előjön a probléma.

0
0
Hojtsy Gábor képe

Mondjuk egy <img src=""> pontosan azt eredményezi, hogy a böngésződ még egyszer letölti az oldalt (az src üres, ebből azt vonja le a böngésző, hogy relatív webcím az aktuális webcímhez képest, amihez nem kell semmit tenni, tehát ugyanazt kell letölteni még egyszer). Mondjuk pár ilyen üres kép, szkript vagy stíluslap hivatkozás és annyiszor számolja majd minden oldalletöltésedet, amennyiszer ezek előfordulnak (plusz egy az eredeti letöltés miatt).

Ilyenek bekerülhetnek a sminked hibái miatt (valami elrontottál a szerkesztéskor), azért, mert valamelyik modul üresen írt ki ilyen elemeket, azért mert máshonnan töltesz át ilyen tartalmat, stb.

0
0