Összetett probléma(képek megjelenése, internet kapcsolat?)

denisz82 képe

Üdv Mindenkinek!

Segitséget szeretnék kérni, nem régen kezdtem el foglalkozni a drupallal, de máris nagy fába kellett vágnom a fejszémet.

Adott egy sokáig jól működő oldal, majd "hirtelen" nem tud frissitéseket keresni és beillesztett link-ből telepiteni. Mondván nem elérhető semmi sem. Nem tudom számit-e de dotrollos a tárhely és jelenleg nincs még domain név rá irányitva.

Másik, kissé meglepő gondom:
Feltettem a media-gallery, media, multiupload modulokat.
Megpróbáltam létrehozni egy galériát és onnantól kezdve eltűntek a képek az oldalamról :)

Töröm a fejem, hogy mi lehet a gond, de a jogosultságok rendben vannak és egyelőre ennyi.

Az oldal elérhetősége:
https://cl07.webspacecontrol.com/~uunnis/

Köszönettel veszek minden ötletet!

Belovai D

Fórum: 
csakiistvan képe

Szia

[OFF]
Itt ugy szokas hogy egy kerdes, egy topic, azaz senki nem fog megharagudni rad ha tobb topicot kuldesz be, mert valaki ide, mas meg oda fog hozzaszolni.

Elore is koszi.
[ON]

1, nem tud telepiteni az mit jelent? Eles websiteon frissited a modulokat, vagy ez csak jatszoter? Ha hirtelen nem tud, en elso korben a szolgaltatohoz fordulnek, lehet valamit ok allitottak at, csak nem szoltak.
2, ez a hullam jel a domainben mindig ott volt? elotte is mukodott? furcsa, meg sosem lattam ilyet.

I.

0
0

Drupal full-stack developer at Wunderman Thompson Budapest

denisz82 képe

Elnézést, ezután figyelek rá!

Igen ott a hullámjel, mert még nincs domain hozzárendelve és a dotrollnál igy lehet addig elérni a tárhelyet webszerveren keresztül. Igy ez még egy tesztkörnyzet a sokból, de ezt csak ovatosan piszkálgatom.
És ezen most amikor próbálom frissiteni a modulokat a "Nem sikerült az elréhető frissítések adatainak letöltése." az alaprendszernél és minden modulnál.
Illetve azt lehet tudni, hogy alapesetben milyen porton próbál csatlakozni a drupal.org-hoz? sajnos az ssh elérést még nem tudtam életrekelteni.

Köszönet.
Belovai D

0
0