Sziasztok!
Problémám akadt az összefoglaló szerkesztésével. Az http://iskolakungos.hu/ főoldalára szeretnék különböző értesítéseket írni, de nem akarom az egész cikket megjeleníteni, hanem csak egy kivonatot belőle, a főbb információkkal, majd kattintás után legyen olvasható a teljes tartalom.
Itt azt mondjátok, hogy illesszem be a kifejezést ill., hogy
CKEditornál egy nagyon kényelmes gombbal van megoldva (kipipálva a megfelelő beépülőt)
Sajnos a nem használ (az alsó bejegyzésben próbáltam). És nekem nincs olyan gombom sem, amit másik megoldásként javasoltok. Mit kell kipipálni? Bár ezek nem pont azok a megoldások, amik nekem kellenek, mert a cikk elejéből vennének ki egy szeletet. És mint említettem nekem nem az kellene.
Mit javasoltok?
Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?:
Drupal verzió:
Fórum:
CKeditoron kivul megoldhato
CKeditoron kivul megoldhato ez, a fielded tipusanak add meg hogy "long text and summary/Hosszu szoveg os osszefoglalo" es akkor megjelenik egy "Body (Edit summary)" felirat a ndoe/add/tartalomtipusod oldalon amikor bekuldod, az Edit summary kattinthato es kapsz egy latszolag masik fieldet amibe azt irsz amit akarsz.
Drupal full-stack developer at Wunderman Thompson Budapest
parancs használata
Kipróbálhatod ezt a parancsot az összefoglaló bekezdés után is.
<!--break-->
Szab
Már alapból is két mezőm van,
Már alapból is két mezőm van, de hiába írom bele a cikk kivonatot, nem az jelenik meg, hanem a teljes cikk.
Betettem a parancsot is az összefoglaló végére, de az sem használt.