Sziasztok,
Ahogy összegzésben leírtam van kétfajta csoportom. Egyik csoport a feltöltendő tartalom típusa, amihez hozzárendelem az embereket, hogy feltölthessenek ezekbe a csoportokba. A másik csoport pedig a felhasználói csoportok amiket, ők is létrehozhatnak(alap og group). A probléma akkor keletkezik ha a content visibilityt szeretném állítani, ugyanis egyet lehet megadni és nekem a felhasználó csoportokra lenne jó, ha vonatkozna nem pedig a típusokra, mert abba mindenki benne lehet.
A lényeg az lenne, hogy 1. típusú, 2. típusú, 3. típusú tartalmat lehet feltölteni, ehhez a usereket hozzárendelem és kirakom egy fülbe viewsként és így nekik megjelenik az összes típusú tartalom egy helyen. Ez jól is működik addig míg nem hoz létre a felhasználó egy nem próbálja a saját csoportjára beállítani a content visibility értéket.
Megadni két tulajdonságot vagy beállítani azt, hogy melyik csoportra , vonatkozzon nem lehet. Így sajnos nem működik.
Ami nem jó, ugyanis én azt szeretném, hogyha private akkor csak a felhasználói csoport tagjai láthassák.
Erre szerintetek, milyen megoldás létezhet?
Illetve ti, hogyan oldanátok meg azt, hogy különböző típusú tartalmak megjelenjenek a felhasználó számára egyszerre. Úgy mint a front pagen csak típusra szét választva és működjön a content visibility is a felhasználói csoportokra.
Másik kérdésem, hogy a nem publikált node-kat a felhasználó, hogyan tudja elérni, illetve miként láthatja. Van-e olyan megoldás, amin látszik mondjuk a felhasználó összes létrehozott dolga?
Üdvözlettel,
László