Olvasottságmérés kikapcsolása bizonyos tartalomtípusoknál

Anonymous képe

Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy ki lehet-e kapcsolni az olvasottság mérését a könyvlapok esetében. Vagy az is megfelelne (sőt, az lenne igazán fontos), hogy a Legnépszerűbb írások blokkban ne jelenjenek meg a könyvlapok olvasottsági adatai.
Köszönöm.

Illyés Edit képe

Ha felteszed a Views modult, az alap nézetek között megtalálod a popular_alltime és popular_recent nézeteket, ezeket kell módosítanod (a szűrőknél tudod beállítani a tartalomtípus-szűrést).

0
0
Anonymous képe

Köszönöm, nyüstöltem egy darabig, de néhány dolgot nem képes megoldani. Például én nem szeretném, ha látszanának a blokkban az olvasottsági adatok, csupán a listát szeretném megjeleníteni. Ilyesmire nem találtam opciót.
Meg hát azt is szereti az ember, hogy ha valami azt ígéri, hogy ide kattintva adok neked egy "tovább" linket a blokkban, és az ember odakattint, akkor tényleg kap tovább linket a blokkban.
A statisztika modul által létrehozott blokknál nem lehet megfaragni, hogy könyvlapokat ne vegyen fel a listára?

...?q=admin/block/configure/statistics/0

Erre gondolok.
Vagy nem néz ki belőlem, hogy meg tudom oldani.

0
0
Illyés Edit képe

Az olvasottsági adatokat a Fields lenyíló űrlapon tudod törölni (Node: Total Hits eltávolítása).

Amint már az előző hozzászólásomban is mondtam, a könyvlapokat a Filters űrlapon tudod kiszűrni a listából.

Nem tudom, miért nem teszi ki nálad a tovább linket, nálam kiteszi. A hiba valószínűleg a te készülékedben van, de nem fogod megtalálni, ha abból indulsz ki, hogy a modul rossz.

0
0
Anonymous képe

Üdv!
Hasonló problémával küzdök, mint a fenti névrokonom :)
Hogy lehet azt elérni, hogy a rendszer ne számolja bizonyos tartalomtípusok, jelesül mondjuk szavazások vagy könyvlapok olvasottságát?
(Vagy tőlem számolhatja, csak ne jelenítse meg a tartalmak alatt. :)
Bocsánat, ha triviálisat kérdeztem.

0
0
Nagy Gusztáv képe

Ha nem próbáltad ki, akkor hajrá.
Ha nem működik, akkor írd le, hogy próbáltad, mi volt a hibajelenség stb.

0
0

Nagy Gusztáv

Anonymous képe

Nem próbáltam ki, mivel fogalmam sincs, hol kéne kipróbálni. :)
Én nem a views által látrehozott blokkokból szeretném kiiktatni az olvasottságmérést, hanem globálisan. Például ne számolja a szavazás típusú tartalmak olvasottságát, mert semmi értelme nálam. A szavazatok száma úgyis tájékoztat róla, hogy hányan érdeklődtek a téma iránt, és számomra furán néz ki a szavazóblokk alatt az a szöveg, hogy 29 olvasás.

0
0
mat323 képe

Nem vagyok drupal guru, de én úgy oldottam meg, hogy a CSS-ben elrejtettem :)
Elég gagyi megoldás tudom, és nem tökéletes mert az "X olvasás" feliratot ugyan eltünteti, de a helye megmarad és tök zavaró...

a sminkmappa style.css-be tettem be e sort:
div#section1 .statistics_counter{       display:none;}

a szekcióegy nevezetű views-zal létrehozott blokknál szerettem volna kikapcsolni az olvasottságmérőt (de az Edit által említett) a views modulban lévő mező (fields) résznél olyan nincs, hogy eltávolítás, csak olyan hogy hozzáadás.

(?)

0
0