OG felhasználó keresés mező találatainak korlátozása

Anonymous képe

Üdv!

Már jó ideje keresek megoldást, egyéb modulokkal, jogosultság állítással, Nézet módosítással, de semmi.

Az Organic Groups modulnál a csoport admin, illeltve akinek joga van hozzá fel tud venni új tagot a ../group/node/[nid]/admin/people útvonalon, pontosabban ez a már meglévő felhasználók listázásának oldala.

Nem értem miért van úgy, hogy ezen a felületen az adott honlap összes felhasználója kereshető. Milyen jogosultság elképzelés az, hogy csoportokba szedjük a felhasználókat, de a csoportkezelő a honlap összes létező felhasználójára rá tud keresni, fel tudja venni, stb.

Letiltottam a felhasználó hozzáadása részt az OG beállításoknál, de azt nem tilthatom le, hogy a fenti útvonalon megnézze kik a csoporttagok és azokat kezelje.
Viszont ott is megjelenik ez a keresőmező: „Felhasználónevek listája vesszővel elválasztva.". Itt aztán elég beütni egy betűt és az összes olyan betűvel kezdődő felhasználó megjelenik. Nem csak a csoporttagok, hanem mindegyik.

Hogyan lehet ezt letiltani, vagy szűkíteni, hogy csak a saját csoporttagok között kereshessen?

A csoportba vételt meg tudom oldani máshogy, de hiába tiltottam le azt a részt, ha a csoporttagok kezelése felületen ugyanúgy ott van az a k. mező.
Természetesen nem tüntetem el CSS-sel, mert jogosultság szinten akarom tiltani, az nem elég, ha nem látja.

A search modulban kikapcsoltam a user keresést, hátha az szabályozza, de nem.

A legjobb az lenne, ha megmaradna a mező, de csak a saját csoport tagok között kereshetne.

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
Drufan képe

Egyelőre az OG által létrehozott nézetet módosítottam, ott tüntettem el, a CSS nem lett volna jó, eleve a Views nézetében van ez a dolog, az meg kellhet máshol és nem is akarnék belenyúlni.

De ha valaki tud olyat, hogy ezek a keresőmezők, autocomplete mezők korlátozva legyenek bizonyos feltéttelek szerint, annak örülnék.

0
0