Nyelvválasztó nem aktiv

aghabogha képe

Sziasztok!
A problémám a következő: d7-ben keszítettem 2 nyelvű weboldalat. Nyelvválasztó blokk működik, kivéve amikor az Article tartalomtípusú oldalakra kattintok, és akkor akarok nyelvet cserélni. Megjelenik a nyelvválasztó blokk a nyelvekkel, de nem aktív. Körülnéztem minden beállítást, de nem bukkanok a megoldásra, gondolom valahol a tartalomtípus beállításánál lesz a gond. Basic page-nél minden jól működik, összehasonlítottam a két típus beállításait, és azonosak. Várom az ötleteket, miben hibázhattam.

Drupal verzió: 
segi képe

hogy az lehet a probléma, hogy a másik nyelven az adott cikknek nincs meg a fordítása.

1
0

Drupal developer at Cheppers

aghabogha képe

Koszonom a valaszt, leellenoriztem a leirtakat. Tehat megadtam a forditast az oldalaknak. Vagyis pl. a kezdooldal menujenek megadtam a megfelelo linket a masik nyelven. Es a nyelvvalaszto gombok tovabbra sem aktivak, nem dob at a masik nyelv azonos oldalara. Es ugye ezt csak az article szovegtipusnal.

0
0
aghabogha képe

Tovabbra is probalgatom a dolgot, keresem a hibat.
Probalkoztam taxonimiaval. De a gond ugyanaz. a Nyelveket kulonvalasztja, az rendben van. De nem koti ossze a ket menut a nyelvvaltaskor.
A masik kerdesem, hogy a vocabulary beallitasakor melyik opciot valasztjam ki a translation mode-nal. Igazabol, probaltam mar mindegyikkel, de egyikel sem ertem el a kivant hatast.

0
0