Nyelv választás után átirányítás aldomainre

tamoca képe

Szervusztok DruPálosok!
Saját termékemhez készítettem magamnak egy webáruházat. Több nyelven is szeretném ha működne. Az eltérő nyelveknél eltérő árak is vannak pl a szállítási költség miatt. A súlyoktól függően a szállítás ok de ha még a célországot is figyelembe kell venni ez már és az eltérő pénznem , meg az adók is túl bonyolultnak tűntek. Inkább elkészítettem függetlenül egymástól nyelvenként egyedileg a webáruházakat. Most az angol és a magyar van készen , de a többi nyelv is jön pl a német.
en.szom.eu az angol szom.eu a magyar.
A domain név a szom.eu ra a magyarra mutat.
1.Ha a felhasználó nem magyar oprendszerrel érkezik nem magyar böngészővel akkor át kellene , hogy irányítódjon a saját nyelvére ha van már olyan fordítás.
Ha nincs olyan fordítás akkor az angol nyelv kellene bejöjjön.
Tehát ha egy német, vagy osztrák böngészi akkor a de.szom.eu kell bejöjjön, de ha pl egy koreai nézi meg akkor mivel ő nem magyar oprendszer és böngésző akkor mivel nincs koreai verzió így az angolra a en.szom.eu ra kellene ,hogy irányítódjon.
Azt hiszem ez így érthető.
A kérdés mi a javaslatotok, hogyan lehet ezt megoldani a leg egyszerűbben. Lehetőleg Drupal alapon valami modul segítségével, vagy minimális olyan kiegészítéssel ami nem zavarja a későbbi biztonsági frissítéseket.

Taxonomy upgrade extras: 
Drupal verzió: 
Geva képe

az angol legyen az alapértelmezett nyelv - a leírt kívánalmakhoz. A választás elsőként a böngésző nyelvi beállításai szerinti nyelv, a sor végén az alapértelmezés. Így, ha van a nyelve szerinti fordítás, akkor arra vált, egyébként nem vált nyelvet a honlap, marad az alapértelmezett angol nyelvű fordításnál. Értelemszerűen, magyar nyelvűre vált a magyar nyelvű böngészőnél.
...ez tisztán core és i18n beállítás, nem kell hozzá semmi, ha jól értettelek

0
0