node tartalom +iframe

tarsolyzsolt képe

Egy partnerünk oldalán szeretném, ha a mi drupalos portálunk egy node tartalma jelenne meg.

Készítettem egy oldalt, aminek a mi portálunkon node/319 az elérhetősége, illetve ennek az álneve.

Hogyan tudom egy másik weboldalon egy iframe keretben megjelentetni úgy ennek a node-nak a tartalmát, hogy ne jelenjen meg nála a teljes oldalunk, (menüvel fejléccel stb) csak a felvitt tartalom?

vagy

Ha elhelyezek a drupal könyvtárában egy html fájlt, amit ő iframe-ből meg tud hívni, akkor azt én hogyan tudom ugyanazt a html fájlt tartalomként behívni a mi oldalunkra?

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
Fórum: 
karkat képe

az lenne a legegyszerűbb, ha csinálnál egy lekérdezést:

<?php
$connection = mysql_connect('localhost', 'user', 'pass');  
  if (!$connection)  {  
      die("A kapcsolódás sikertelen: " . mysql_error());  
  } 
  $db_select = mysql_select_db('db_name',$connection);  
  if (!$db_select)  {  
      die("Az adatbázis kiválasztása sikertelen: " . mysql_error());  
  } 

$query('SELECT * FROM node ORDER BY RAND() LIMIT 1');
//ha egy konkrét cikket szeretnél, akkor 
// $query('SELECT * FROM node WHERE nid="'.$kiv_cikk.'"');

while ($row = mysql_fetch_array($query)) {
    $cim=$row['title'];
    //stb.
}
?>

A kinyert adatokat természetesen már úgy formázod ahogy szeretnéd, és még csak a csúny iframe-et sem kell használni.
Sajnos nem értek Drupalhoz, de remélem nem mondtam nagy hülyeséget, de legalább valamilyen irányvonalat sikerült adnom.

Kata

0
-1
szantog képe

Ezt most nem tudom jobban kifejteni, de röviden: de.

Az iframes megoldáshoz kell neked egy pucér content headdel és bodyval +js, css-el amit így elkészíthetsz: http://szantogabor.com/hirek/sajat-modulban-sajat-template-hozzaadasa és pl http://oldalam.hu/node/1?iframe=true linket szúrsz bele.

0
0

----
Rájöttem, miért kérdezek olyan ritkán a drupal.hu-n. Amíg szedem össze az infokat a kérdéshez, mindig rájövök a megoldásra.