node osszekotese felhasznaloval / csoporttal

lacmac képe

Udv!

Kb 1 honapja vizsgalgatom a drupalt, nincs nagy tapasztalatom web fejlesztessel, legalabbis komoly projectbe meg nem kezdtem bele, eddig. Elso munkamhoz mar osszeallitottam az alapokat. A munkahelyem webportaljarol lenne szo, intranetes kornyezetben. En inkabb unix parti vagyok de melohelyen windows 2003srv/xp-t hasznalunk. Tehat az apache/mysql/php/drupal is windows kornyezetben fut.
A legfontosabb dolog az lenne, ha meg tudnam oldani, hogy a create content barmelyik tipusa adjon egy lehetoseget arra, hogy mely usereknek illetve role-oknak (group) engedem az adott tartalom lathatosagat. Gondolom meg lehetne ezt oldani valahogy az alapmodulokkal is a published opcio ki illetve be kapcsolasaval, de nekem valami "bolondbiztosra" lenne szuksegem, amivel egyertelmu be lehet allitani mely csoportok lathatjak a letrehozott node-ot. Ha a valasz az, hogy irjak sajat modult, akkor thx... ha nincs mar kesz modul, akkor beleasom magam a dologba. De ha lenne mar megoldas (es gondolom van is) akkor azzal sok idot megsporolhatnek. Atneztem a drupal.org-on a letoltheto modulokat, de nem talaltam igazan jo megoldast...

Fórum: 
csonti képe

És ha a flexinode segítségével különböző beviteli formákat kreálsz, amiket elve csak a bejelentkezett, meglévő csoport láthat/beküldhet...?

0
0