Node-ok két hasábban

pentike képe

Sziasztok!

Contemplate-et használok a node-ok formázásához, van egy body és egy teaser contemplate fájlom. Azt szeretném elérni, hogy a node teaserek listázásnál két hasábba jelenjenek meg a teaserek.

A baj az, hogy nem látom az összefüggést a teaser contemplate és a page.tpl.php -ban lévő $content között. A $content-be már a két hasábos tartalomnak kéne lennie, viszont a teaser template csak a node formázására való. A lapozást meg szeretném őrizni.

A kérdés tehát a következő: mi sminkeli a node-teaser -ek listáját egy oldalon?

Fórum: 
Illyés Edit képe

Panels modul való erre.

Elvileg a template.php-ben is számolgathatod, hogy hányszor hívódik meg a node-type.tpl.php, ill. tehetsz a node-okra odd/even stílusosztályt a $zebra változóval, és ezek segítségével két oszlopba rendezheted a teasereket – lásd a _phptemplate_default_variables() függvényt a phptemplate.engine-ben. De szerintem inkább Panels... :)

0
0
pentike képe

köszi, kipróbálom

0
0
pentike képe

Kipróbáltam a panels-t, de sehogy sem sikerül a három hasábos node listázást beállítani benne (egyébként jó modul, tetszik). Az a baj, ha mindhárom oszlopnak megadom a /node -ot, vagy egy nézetet, akkor háromszor rendereli ugyanazt és nem folytatódik a következő oszlopban a lista.

0
0
Illyés Edit képe

Három külön nézet kell rá, és az Argument handling code résznél megadni az $offset értéket.

0
0
arpad.halasz képe

Sziasztok!

Hasonlón dolgozom én is.
Kicsit több részletet kérhetek arról, hogy mit jelent a három különböző nézet használata?

Köszi.

0
0
Illyés Edit képe

Három egyforma nézetet, amelyek az argument handling code mezőben megadott $offset értékben különböznek egymástól. Pl. 4 elemű nézetek esetén: elsőnél $offset nincs, másodiknál $offset = 4, harmadiknál $offset = 8.

0
0
pentike képe

Működik, de hogy lehet lapozni? Csak annyit mutat meg, ami be van állítva a panels-nél és nem rak ki lapozót alulra.

0
0
Illyés Edit képe

Igen, az $offset nem kompatibilis a lapozóval. Kézzel kell beilleszteni egy linket a nézet láblécébe.

0
0