Van valaki, akinek sikerült már a node-import modult használni?
Előállítottam a szükséges CSV-t, tartalom típust a CCK mezőkkel együtt, de ha végzett a modul az importálással az adatbázis megfelelő táblájában NULL értékekkel töltötte be a csv sorait.
Tud valaki nekem segíteni egy linkkel, vagy privátban is akár,
Köszike
Drupal verzió:
Fórum:
Szia
Szia
én ubercart termékeket importáltam vele, és tud CCK mezőket is kezelni. Már csak az a kérdés, hogy neked miért nem fogadott szót. Még mielőtt elindulna az importálás van egy előnézet ahol megmutatja hogy nézne ki kb. az első 10 sor importálva. Ott minden rendben van?
Ha nincs, akkor a beállításokkal lehet valami, ha viszont ott minden szép és jó, akkor nézd meg a drupal és szerver log fájljait.
Egész PR adatbázis(3500 user
Egész PR adatbázis(3500 user volt benne asszem) pakoltam össze, 3-4 tartalom típussal, cck mezőkkel, node reference mezőkkel, node import modullal.
Jó, CSV-el volt munka hogy a Drupal/modué jól kezelje de végül sikerült
Drupal full-stack developer at Wunderman Thompson Budapest
Ha nagyon nem boldogulsz vele
Ha nagyon nem boldogulsz vele, akkor használd a Feeds modult, ha webáruházhoz kell, akkor pedig szükségd lesz még az Ubercart feeds-re, vagy a Commerce Feeds-re.
Itt van egy leírás: http://drupal.uzletkotobank.hu/content/%C3%BCbercart-export-import-ii-av...
Gazsesz
sikerült
rájöttem, h az első sor oszlopai a tábla oszlop nevei kell legyenek ékezet nélkül, kell bele min. a uid, title, type oszlopok és így beszippantotta, mindenkinek köszike
mini
sikerült
rájöttem, h az első sor oszlopai a tábla oszlop nevei kell legyenek ékezet nélkül, kell bele min. a uid, title, type oszlopok és így beszippantotta, mindenkinek köszike
mini