Szeretnék néhány terméket felrakni a Drupal-os honlapomra.
Az lenne a cél, hogy a termékek listaoldalánál már a title és a lead mellett megjelenjen egy Megrendelés gomb is. A termék részleteit taglaló node alján is szeretnék egy ilyen gombot. Általában is, View-ban különbözőképpen megjelenő gombra lenne szükségem, amihez akciókat köthetek.
Hogyan kell ezt megcsinálni Drupalban? Van erre valamilyen jó leírás? A megrendelő űrlapot Webform modullal készítettem, és jól működik, kiküldi az előkészített leveleimet az adminnak és a megrendelés kitöltőjének.
De mi a helyzet a fenti esettel, amikor node-hoz szeretnék kötni egy akciógombot? Ehhez is kell modul?
Taxonomy upgrade extras:
Drupal verzió:
Fórum:
pontosan hogyan kell működnie?
Mi történik, ha a gombra kattintok? (Nem lehetséges, hogy neked valójában csak egy gombnak kinéző linkre van szükséged, ami a Webform űrlapra visz? Ez CSS segítségével megoldható.)
Basic Cart
Basic Cart
Eredetileg erre lett tervezve. Nod alapú Kereskedelmet valósít meg azoknak akik kevés termékkel, vagy szolgáltatással foglalkoznak.
Nézd meg hátha egyszerűbb ezzel megvalósítani amit szeretnél.
Webform tökéletes a Megrendelések kezeléséhez
Valójában sikerült megoldanom Webform-mal. A Webform elemeket ugyanis node-hoz is fel lehet venni. Egy hidden mező kellett csak a tartalomtípusomhoz, ami már megjelentetett egy gombot.
Ehhez tetszőleges email kiküldése köthető, és átirányítható a vezérlés egy másik oldalra (ezzel meg tudtam oldani a confirmation page-et) és a megrendelő illetve az adminisztrátor értesítését is. Nekem egyelőre csak ennyi kellett.