node-hoz tartozó Megrendelés gomb

Kocsis Kata képe

Szeretnék néhány terméket felrakni a Drupal-os honlapomra.

Az lenne a cél, hogy a termékek listaoldalánál már a title és a lead mellett megjelenjen egy Megrendelés gomb is. A termék részleteit taglaló node alján is szeretnék egy ilyen gombot. Általában is, View-ban különbözőképpen megjelenő gombra lenne szükségem, amihez akciókat köthetek.

Hogyan kell ezt megcsinálni Drupalban? Van erre valamilyen jó leírás? A megrendelő űrlapot Webform modullal készítettem, és jól működik, kiküldi az előkészített leveleimet az adminnak és a megrendelés kitöltőjének.

De mi a helyzet a fenti esettel, amikor node-hoz szeretnék kötni egy akciógombot? Ehhez is kell modul?

Taxonomy upgrade extras: 
Drupal verzió: 
Illyés Edit képe

Mi történik, ha a gombra kattintok? (Nem lehetséges, hogy neked valójában csak egy gombnak kinéző linkre van szükséged, ami a Webform űrlapra visz? Ez CSS segítségével megoldható.)

0
0
pityu73 képe

Basic Cart
Eredetileg erre lett tervezve. Nod alapú Kereskedelmet valósít meg azoknak akik kevés termékkel, vagy szolgáltatással foglalkoznak.
Nézd meg hátha egyszerűbb ezzel megvalósítani amit szeretnél.

1
0
Kocsis Kata képe

Valójában sikerült megoldanom Webform-mal. A Webform elemeket ugyanis node-hoz is fel lehet venni. Egy hidden mező kellett csak a tartalomtípusomhoz, ami már megjelentetett egy gombot.

Ehhez tetszőleges email kiküldése köthető, és átirányítható a vezérlés egy másik oldalra (ezzel meg tudtam oldani a confirmation page-et) és a megrendelő illetve az adminisztrátor értesítését is. Nekem egyelőre csak ennyi kellett.

0
0