Nincsenek képek.

Molesz képe

FFelraktam a TinyMce szövegszerkesztőt, és hála isten nekem egyböl sikerült beállítanom. Mert hát olvastam a fórumon hogy sokaknak nem megy. Nos gondoltam irok egykét cikket, hogy amikor átvágom localból élesbe a lapot, akkor már legyen rajt valami. Csak az a bibi hogy a képek nem jelennek meg. A tinymce-nél kivválasztom hogy kép beszúrása, megadm az url-t és semmi. Szerkesztés közben látom a képet, de előnézetben már nem. Megpróbáltam html-ben is megírni és ugy hozzárakni a képet, hátha a szövegszerkesztőm hülyült meg. De ugy sem megy. Gondoltam azért meg egy külső url-ről akartam képet kiszedni. Igyhát localra pakolt képpel is eljátszottam a fentieket. Ugy sem ment! Van rá esély, hogy egyszer majd képek színesítik az oldalam?

Illyés Edit képe

A képek helye látszik? Akkor a TinyMCE által elmentett elérési útvonal hibás. Hová menti a képeket a fájlrenszerben, és helyette mit ír a forráskódba?

Ha teljesen eltűnik a kép, akkor valószínűleg a TinyMCE felhasználói csoportodnak nem adtál képbeillesztési jogosultságot. A TinyMCE jogosultságokat és a Drupal tartalombeviteli formákat össze kell hangolni – hiába adsz jogot Tiny képfeltöltésre, ha a Drupal kiszűri az img címkéket, és vice versa.

0
0
Molesz képe

Tisztelt Illyés Edit! Ön sikeressen megoldottaa problémámat. Hihetetlen!! Nem is tudom hogy köszönjem meg!! Azt hiszem szerelmes vagyok! :) :) :) :)

0
0