Nincs nyelvválasztó blokk

dagatt képe

Sziasztok!

Használok már jó ideje drupalt, és minden rendben is van vele. Most elérkezett a feladat a többnyelvű oldal elkészítésére. Sikerült is, tudok több nyelvű menüket, és több nyelvű tartalmakat készíteni.
A probléma viszont az, hogy amikor a blokkok beállításánál beemelem a nyelvválasztót, akkor az nem kerül fel az oldalra. Megpróbáltam több helyre is beemelni, sehol nem látszik. Az i18nui, és annak minden része engedélyezve van. Mint mondtam működik is a dolog, de csak úgy láthatom a két különböző nyelvet, ha az admin felületen módosítgatom az alapértelmezettet. :(
A smink sem befojásolja a dolgot, ugyanis egyik sminknél sem tudtam előhozni a nyelvválasztót.
Legyetek szívesek némi információmorzsát szórni nekem a megoldás érdekében.
Men ragaszkodom a blokkhoz, az sem gond, ha alternatív megoldásként abban segítetek, hogy saját linket hogy tehetek fel a nyelvválasztáshoz.

Előre is köszönöm.

Drupal verzió: 
hosszu.kalman képe

Nem lehet hogy a blokk beállításainál nem az van bejelölve hogy minden nyelven jelenjen meg? Esetleg csak bizonyos csoportok számára érhető el, vagy rosszul van beállítva hogy melyik oldalakon jelenik meg?

A logban nincs valami erre vonatkozó hibaüzenet?

0
0
dagatt képe

Most sikerült feltenni, én néztem el a dolgot: a nyelv megállapítása "nincs" értéken állt. Lehet fáradt vagyok... :)
Viszont még mindig van gond vele, ugyanis amint nyelvet váltok, rögtön kiveszi a "minden nyelven" beállítást a blokktulajdonságból, és az előző nyelvhez csapja a nyelvválasztó blokkot. Ha beállítom hogy minden nyelven látsszon, akkor azt a beállítást el sem menti. Mintha csak egy nyelvet választhatnék megjelenítésre, de az bármelyik lehet.

0
0

--
A megoldásra kell koncentrálni, nem a problémára