Nincs meg a fülem !

eMeLA képe

Bizonyos Node típusoknál a szerkesztés tab-s mellé készítettem egy új fület egyéb néven.

Egy saját modul sajat_menu() részbe helyeztem el a definícióját, az if ($may_cache) {} részen kívül, mivel ez felhasználonként változik.

A dolog 99% működik, de most egy (eddig) bizonyos node-nál nem hajlandó megjeleníteni ezt a bizonyos fület :(

Ebben az esetben is az $items[] tömbbe bekerülnek a paraméterek, de a megjelenítéskor nincs fül. Töröltem a tesztfelhasználó cache béli menu bejegyzését és ugyanitt a node-hoz tartozó content bejegyzést is. Nem segített.

Olybá tűnik, hogy a sajat_menu() rész meghívódik, de a feldolgozás során elvész !?

eMeLA képe

Érdekes a dolog.

Mivel én megadtam egy közvetlen linket a hibásan megjelenő node-hoz, amikor a felhasználó másnap ezen az oldalon lép be az oldalra a cache tartalma elévült, a Drupal újra összeállítja a menüt és tárolja a cache-ben. A bibi ott van, hogy az összeállításnál kihagyja (!?) a "hibás" oldal pótlólag hozzáadott fülét !?

0
0

...mit tudok: http://web.termuves.hu

eMeLA képe

Füleljetek:

A probléma nem az volt, hogy nem tárolta el a fülem a cache-be, hanem éppen az, hogy eltárolta (ezt a részt nem teljesen értem, de ha jön valaki hozzáértő biztos megmagyarázza nekem).

Az alábbi módosítással, csak akkor "készül" a fül, ha nem akar a Drupal cache-be tárolni. Vagyis a fülem sosem tárolódik a cache-ben.

if (!$may_cache) {}

A lényeg a felkiáltójel !

0
0

...mit tudok: http://web.termuves.hu

tibi képe

Sziasztok!

Olyan problémába ütköztem egy modul fejlesztés során, hogy MENU_LOCAL_TASK egy pár oldal aminek ugye callback-ben meg van adva a visszatérési értéke. Csak az a baj, hogy hiába jelennek meg a tabs-ok, mert ha bármelyikre klikkelek mindig a MENU_DEFAULT_LOCAL_TASK callbeck értékét kapom vissza. Most ismerkedem a modulfejlesztéssel, sajnos nem sikerült rájönnöm a megoldásra. Előre is köszönöm a segítséget!

Üdv:
Tibi

0
0