Nézet megjelenítése smink nélkül

charlos képe

Sziasztok!

Egy olyan gondom van, hogy van egy nézetem: all-deals útvonallal. Ez egy 3x3-as elrendezésű rácsba van rendezve. Szeretném beilleszteni úgy is, felesleges sallang nélkül.

Gondoltam, csinálok egy tartalomtípust (all_deals_embed), lemásolom a page--all_deals_embed.tpl néven, kigyomlálom a felesleget és történet vége... Hát nem, mert ugyanúgy megjelenik a smink + az iframe-el beágyazott nézet is...

Szóval, hogy lehetne megoldani a problémát?

Köszi előre is a segítséget.

Drupal verzió: 
Fórum: 
aboros képe

ha új tplt vezetsz be, akkor ürítteni kell, hogy lássa a drupal az új tpledet.
nem teljesen világos, hogy mit akarsz csinálni. azt szeretnéd, hogy amikor a /all-deals útvonalat megtekintjük, akkor csak a nézet tartalma jelenjen meg és semmi más az oldalon? ehhez nem lesz szükséged egy üres, direkt csak ezért létező tartalomtípusra. egy page--all-deals.tpl.php nevű templatenek működnie kell.

1
0

-
clear: both;

charlos képe

Ami nem lenne baj ugyan, de nincs szükségem pl a háttérképre.
Erre valami ötlet esetleg?

0
0

--

Üdv:
Charlos

aboros képe

van template_preproces_html, ott figyelheted hogy éppen az all-deals útvonalon állunk e és ha igen egyszerűen törlöd a $styles tartalmát. ez azért annyira nem elegáns szerintem.

a másik lehet, hogy a hook_css_alter -t használod egy modulban és ott figyeled, hogy all-deals útvonalon állunk e és módosítod a beillesztendő css fileok listáját. így csinálja például a locale modul azt, hogy automatikusan behúzza egy css file jobbról-balra verzióját, ha létezik olyan file és még nincs behúzva és jobbról-balra irányú az aktuális nyelv.

előbbivel csak kirúgod az all-deals lap alól az összes eddigi csst és esetleg adhatsz hozzá másikat, utóbbival sokkal finomabban tudod variálni, hogy mi történjen, melyik file nem kell, mi kell helyette.

meg biztos még máshogy is lehet. egy modulból hook_css_alter szerintem a legszakszerűbb.

0
0

-
clear: both;