Nem tudunk bejelentkezni

Erionel képe

Sziasztok.

Gyorsan összefoglalom mi történt.

Édesapámnak van egy weboldala az olcsoviztisztito.hu, általában én segítek neki, ha valami gond van vele, de most olyanba ütköztem amit nem tudok megoldani.

Az egész ott kezdődött, hogy van egy űrlap a kapcsolat menüpont alatt, amely apának automatikusan elküld egy e-mailt az űrlap adataival, miután kitölti valaki azt írta az oldal hogy elküldve azonban apának nem jött semmilyen e-mail. Adminként az eredmények alatt láttuk az összes kitöltést szóval a kitöltések megtörténtek. A modulokon belül gondoltam, hogy valami baj lehet tehát elsőnek bekapcsoltam a PhP Filtert mivel a mailto PhP-t használ a küldéshez, azonban ezzel csak azt értem el, hogy a kitöltés után kaptunk egy hibaüzenetet, vissza gombbal vissza léptem és kikapcsoltam a PhP Filtert és bekapcsoltam a Contactot azonban ugyan az a probléma adódott, kikapcsoltam a Contactot is azonban a probléma fent maradt. Kijelentkeztem mint admin és úgy működött a form, legalábbis kitöltésig és küldés gombig, de levél mindig nem jött. Azért jelentkeztem ki mert a drupal írta hogy már előzőleg ki lett töltve az űrlap és apa azt hitte az a probléma, de megmutattam neki hogy nem. Azonban kilépés után mikor vissza akartam lépni akkor ugyanazt a hibaüzenetet kaptuk mint az űrlap kitöltése után és nem tudom mi lehet a gond.

Csatolom a hibaüzenetről a screenshotot.

Hiba üzenetről kép.

Segítségeteket előre is köszönöm.

Ha jól emlékszem drupa 7.X van rajta de nem vagyok benne biztos, régen nyúltam az oldalhoz.

Drupal verzió: 
Fórum: 
SecMan képe

Még mindig errort dob, ha megpróbálsz belépni?
Ha igen, azért próbáld meg, hogy belépés utáni errorrnál megpróbálod elérni az /admin oldalt

A PHP Filterrel nem kellett volna bajlódni, azt jobb kikapcsolva hagyni, ha nincs nagyon nyomós érv mellette.
Ha a Drupal részen az űrlap eredményei eltárolódtak, és csak annyi volt a gond, hogy email nem érkezett, akkor vagy az email küldésével van gond (tárhely beállításait kéne megnézni, vagy naplóit) vagy a levél fogadásával (pl. spam szűrő)
Azt is ki lehet próbálni, hogy bekapcsolod a modul frissítések email-es értesítőit, és azt az emailt megkapod-e az admin email címre? (persze csak ha van "nem friss" modulod és a frissítések ellenőrzése be van kapcsolva)

1
0