Nem tudom melyik modul lehet ez.

akos153 képe

Üdv. Érdeklődni szeretnék, hogy ezt hogyan tudom elérni? Melyik modul ez, vagy egyáltalán modul-e? Mert én tippelek egyre de azt sehogy se tudtam beállítani. Ennek a simpleviewer a neve. Ha valaki tud segítsen fontos lenne. Segítséget várok a simpleviewer beállításával kapcsolatban is, de ha valakinek valami más ötlete van, hogy ez nem az a modul akkor kérem azt is írja meg. Itt van amiről beszéltem: http://fuloplaszlo.neobase.hu/sites/fuloplaszlo.neobase.hu/files/images/...

A segítséget előre is köszönöm.
Nekem erre az oldalra kellene: www.tourwebsite.neobase.hu

Drupal verzió: 
gazsesz képe

Érdemes itt kezdeni:
http://drupal.org/project/modules?text=simpleviewer

Ami még sztem tuti jó és "trendi":
Gallery assist, plus cooliris (Gallery Assist for the Cooliris Viewer). Ütős páros.

0
0

Gazsesz

akos153 képe

próbáltam beállítani a simpeviews-et de nem tudtam. kéri hozzá a views modult is, de egyszerűen nem tudom beállítani úgy ahogy nekem kellene. Szóval ez a probléma még nem oldódott meg. Várom továbbra is a segítségeket.

0
0
asrob képe

neked nem az kell, amirol te beszelsz az a Simpleviewer( http://simpleviewer.net/simpleviewer/ ). Ugy tudom ebbol nincsen drupal modul. Galeriat szepen ossze lehet rakni, van jopar forumtema itt ami ezzel foglalkozik.

0
0

--
Borsa Péter
https://peterborsa.eu

nevergone képe

Igen, ez a simpleviewer, semmi köze a Drupalhoz.

0
0
akos153 képe

ezt már próbáltam, csak nem jöttem rá, hogy hogyan lehet beállítani, vagy elkészíteni az adott galériát.
Ha valaki tud adja már meg a linket a többi fórumtémához, ami ezzel foglalkozik.

0
0
nevergone képe

Ennek nincs köze a Drupalhoz, szóval vagy próbáld meg ezt, vagy nézz körül a letöltött csomagban, emlékeim szerint ott van valami leírás.

0
0
drgyz képe

modulok között a 2. készült a simpleviewer alapján

http://drupal.org/project/flash_gallery

"This module is based on Simpleviewer"

0
0
akos153 képe

És hogyan lehet beállítani a simpleviewert? Erre az egy dologra még nem tudtam rájönni, hogy hogyan tudom beállítani.
Drupalnal, swf toolst kér a futtatásához. Ez meg is van, csak amikor ezt szeretném használni itt ezek vannak felsorolva:
jQuery Flash plugin - JavaScript - Missing lutman/jquery.flash.js - Download here
SWFObject 1.5 - JavaScript - Missing swfobject/swfobject.js - Download here
SWFObject 2 - JavaScript - Missing swfobject2/swfobject.js - Download here
Direct embedding - do not use JavaScript replacement - Missing
UFO - JavaScript - Missing ufo/ufo.js - Download here
Letöltöttem mindegyiket csak nem tudom most hova kell másolni, eddig akárhova tettem nem fogadta el, ezeket ugyan így hozta be.

0
0
nevergone képe

Amikor régen használtam, semmi Drupalos dolgot nem kevertem hozzá. Ezt már mondtuk, hogy független a Drupaltól.

0
0
akos153 képe

akkor hogyan tudom alkalmazni?

0
0
nevergone képe

Nézz utána a honlapján, vagy bárhol, én nem emlékszem rá (régen volt), de arra igen, hogy dokumentálva volt rendesen. Amúgy sem Drupalos téma -> pl. Weblabor
Ne haragudj, de én is ugyanazokat az információkat találnám meg az internetes keresőkkel, mint te, szóval ezt meghagyom neked.

0
0
akos153 képe

Annak örülnék, ha valaki részletesen leírná, hogy hogyan tudom használni a simpleviewert. Neten amit keresgetek azokból nem igazán tudom rájönni, hogy most mégis mit tegyek, hogy elérjem azt. Találtam egy olyat, hogy svmanager. Ezzel nem tudom mit lehet kezdeni, de mintha valami olyan lenne az egész mint egy kezelő admin felület.
http://www.simpleviewer.net/svmanager/demo/svmanager.php

Találtam egy ilyet: simpleviewer pro 1.9 Ezt fel kell másolni a szerverre és a drupalban kell (kellene) behozni a menüjét, vagy felmásolás előtt kell elkészíteni a sajátgépen a galériát és majd úgy kell felmásolni a szerverre?
Egyszerűen azt a kezelő felületet nem találom ahol beállíthatnám a dolgokat!!!
Kérem valaki segítsen.

0
0
nevergone képe

Ennek nincs köze a Drupalhoz

Vagyis a Simpleviewer teljesen függetlenül működik a Drupaltól. Amúgy ha ennyi idő alatt nem jutottál érdemben semmire, akkor érdemes lenne más megoldás után nézned. Ez az egész nem tartozik a Drupalhoz, szóval kérlek olvasd el a dokumentációt, és a kérdéseid egy általános fórumon tedd fel, ne itt.
Én a magam részéről lezártam a témát, sajnos nem tudok neked segíteni.

0
0
gazsesz képe

Az első hozzászólásomban írtam, hogy mit javaslok helyette, ami sztem jó.
Amit írtál, hogy hiányzik a jquery modul, ahhoz azt tudom tanácsolni, hogy olvasd el figyelmesen, hogy hogyan kell telepíteni a jquery modult, illetve a hozzá tartozó ui-kat.
Amit küldtél mintát, az a képekből legenerál egy flasht, amit futtatni kell, ehhez kell az swf tools. Egyébként az általam javasolt cooliris is flash alapon működik, tehát ha azt be tudod lőni, akkor a simpeviewer is sikerülni fog.

0
0

Gazsesz

akos153 képe

Már rájöttem a megoldásra, legalább is már több mint a semmi. A PhotoShophoz van egy plug-in, ezt elindítottam, megkell neki adni egy célmappát amiben benne vannak a képek( persze előtte abba a mappába kell elhelyezni a már kész képeket). Meg kell adni, hogy hova mentse ki az egészet, mikor végez láss csodát már kész is. Ez az első lépés, a másik pedig ezt beágyazni a weblapba. Na már erre nincs időm, majd jövő hétvégén. De elméletileg már csak ez van hátra.
Ha sikerül, ha nem akkor is írok majd.
Köszönöm a segítséget mindenkinek. :)

0
0
akos153 képe

Azt hogy lehet megcsinálni, hogy a háttérkép, ami most barnás szürkés, az fekete legyen??

0
0
nevergone képe

Légyszives ezt a témát ne erőltesd itt. Ez egy Drupal szakmai fórum, és ennek a témának már semmi köze a Drupalhoz. A HTML és CSS ismereteidet szedd rendbe, illetve a kérdéseddel keress meg más, általános webfejlesztői fórumot.
Köszönöm! :)

0
0
lili_ képe

http://hoczka.hu/node/4

leírtam egy pár galériás modult... használd egészséggel

0
0

mini