Nem tudok belépni mint adminisztrátor :(

kreator képe

Sziasztok!

Egy régi oldallal kapcsolatosan adódott egy probléma, melyben segítség kéne. Ez egy érdekvédelmi egyesület oldala, ha jól emlékszem talán még 4-es drupalban. Már nagyon rég nem néztem az oldalra és most mikor be kellett volna lépnem adminba, nem sikerült.

A felhasználó névn/jelszó megadásánál azt írja, hogy "Nem megfelelő felhasználói név vagy jelszó. Elfelejtette a jelszavát?"

A jelszó emlékeztetőnél (Captcha is van) a felhasználónév és e-mail cím megadásánál is azt írja ki, hogy "kreator nem felismerhető felhasználói név vagy email cím."

Fogalmam sincs mit lehet ilyenkor tenni. Mivel nem tudok belépni adminba, nem is tudom megnézni milyen beállításokkal lehetnek gondok. Tud valaki segíteni?

leonidasz képe

Ezek szerint vki lecserélte az adataid. Ha eléred az adatbázist, akkor változtasd meg a 1-es id-ju user e-mail címét, majd utána kérj egy emlékeztetőt.

0
0
kreator képe

Megpróbáltam de semmi. Sajna így sem enged be, nem ismer fel.
Van egy másik "tesztvendég" regem is, azzal be tudok lépni, de annál nincs admin jogom. Adatbázisba átírtam, hogy ennek is legyen admin jogosultság, de de ez sem jött be :(
Nem tudom merre lehetne lépni. Más ötletek, tapasztalatok?

0
0

kreátor

leonidasz képe

ez mindig be szokott válni... nem néztél el valamit? :)
amikor átadtad az oldalon nem kaptak olyan jogkört, hogy a felhasználókat adminisztrálhassák? Mert ha igen, akkor az admin adatait is átírhatod.

0
0
nevergone képe

Az oldal üzemeltetőit kérdezted…?

0
0
kreator képe

Igen, én lennék az :/)

0
0

kreátor

nevergone képe

„Már nagyon rég nem néztem az oldalra”

0
0
kreator képe

Mivel az oldalnak "nincs anyagi kerete" az ilyen munkákra (folyamatos nyomon követés és frissítések). Anno is azért a drupalt választották mert kellett egy adminos oldal, de olcsón.

0
0

kreátor