nem lehet bejelentkezni!

Anonymous képe

Megváltoztattam a sminket, utána kijelentkeztem, és ezután már többet nem tudtam bejelentkezni, mert eltűnt a bejelentkezéshez szükséges rész, ahova a felh. nevet és a jelszót kellene beírni.

Most akkor mi lesz? :( kezdhetem előlről? többnapi beállítgatás...

Fórum: 
Anonymous képe

KÖzben megvan a választ rejtő topic... http://drupal.hu/node/354

0
0
Anonymous képe

mégsincs meg a válasz. Majd segítsen valaki! Köszi.

0
0
crt képe

0
0
Anonymous képe

Tudom, csak az enyém localhost-on van, ezért ez nem megy.

0
0
crt képe

Kipróbáltad?

http://localhost/?q=user

Üdv: Zoli

0
0
Anonymous képe

ilyenkor nekem a xampp jön be. Hogyan tovább?

0
0
papper képe

localhost/ a könytár amiben a rendszered van/?q=user vagy /user

0
0
Anonymous képe

Az a baj, hogy nagyon kezdő vagyok még. Behívom ezt: localhost/?q=user , ilyenkor bejön az adatbázis kezelő program. Ha az adatbázisban kell valamit átírni, hogy újra látható legyen a belépéshez szükséges felület (felhasználónév,jelszó), akkor azt magamtól biztos nem találom meg, mert még soha nem írtam át semmit az adatbázisban.

0
0
crt képe

Mi az az útvonal, amit eddig a böngészőbe beírtál a drupal oldalad eléréséhez? Ezt kell kiegészítened a megadott "?q=user" szöveggel.

Üdv: Zoli

0
0
Anonymous képe

Köszi, ez tényleg működik. :D
na. ha lassan is, de sikerült megcsinálnom, amit mondtál. köszi! :)

0
0
papper képe

lehet kicsit barbár, de ha simán kitörlöd a sminket, akkor css nélkül fogja megjeleníteni, vagy tedd fel a web developer toolt a firefoxhoz és kapcsold ki a css-t
http://chrispederick.com/work/web-developer/

üdv
papper

0
0
Anonymous képe

kipróbáltam, css-t kikapcsoltam, nem hozott eredményt, mert pontosan ugyanazt hozta be, csak smink nélkül, a belépés viszont még mindig nem látható.

próbáltam kicserélni a fájlokat a téma mappájában, meg letöröltem a témát, meg mindent próbáltam, de asszem ez egy rossz vonal, valami sokkal egyszerűbb megoldásnak kell lennie. A rendszer valahol elkönyveli magának, hogy a blokkokat úgy állítottam be, hogy a "Belépés" ne látszon. Ezt a helyet kéne megtalálni, és átírni.

0
0