nem jelenik meg a "szerkesztés" az egyik oldalon

msandor képe

Sziasztok!

Most építek egy D6 alapú weboldalt egy kis közösségnek, feltettem az FCKEditor stabil változatát, majd létrehoztam egy "szerkesztők" csoportot, ahol engedélyeztem a szükséges jogosultságokat a tartalom szerkesztéséhez.

A csoportban lévő user tudja is végezni a dolgát, ám az egyik oldalon nem jelenik meg neki a "szerkesztés" gomb.
Nekem működik adminként, szóval nem értem, mi lehet a baja, mindent átnéztem, amit csak tudtam, mégse találom benne a logikát...

Van valakinek valamilyen ötlete?

Előre is köszönöm a segítségeteket!

Drupal verzió: 
aboros képe

lehet, hogy az adott tartalom mondjuk full html beviteli formát használ, de a szerkesztő csoportnak nincs joga használni azt a beviteli formát. ilyenkor nem szerkesztheti a nodeot.

0
0

-
clear: both;

msandor képe

tényleg ez volt a probléma, már csak meg kell találnom a megoldást rá...

0
0
msandor képe

Az archívum kedvéért:
el kell navigálni a "Adminisztráció / Webhely beállítása / Beviteli formák" oldalra, ahol rá kell kattintani a "Full HTML Az összes csoport használhatja az alapértelmezett formát" sorának "beállítás" linkjére, majd be kell pipálni a megfelelő csoport négyzetét.

0
0
Bálint képe

Ez egy megkerülő megoldás, hiszen nem biztos, hogy jó, hogy engedélyezed a Full HTML-t annak a csoportnak.

Szerintem állítsd csak szépen vissza, hogy használják a Filtered HTML-t, az a biztos.
Aztán nyisd meg a problémás node-okat mondjuk adminként, állítsd át a beviteli formájukat Filtered HTML-re, és mentsd el őket. Ezután elmúlik a probléma, és a usereid sem tudnak majd mindent ész nélkül beküldeni! ;)

0
0
msandor képe

nem tudlak követni, csak egy csoportnak engedélyeztem a használatát, és abban is csak egy user van, és pont az a cél, hogy egy ember tudjon FULL HTML tartalmat létrehozni...

ha van erre elegánsabb megoldás, akkor szívesen veszem a tanácsaitokat!

--
Márkus Sándor

0
0