Nem jelenik meg az avatar profilkép

Tman képe

Már írtam ide ezzel a problémával kapcsolatban de a megoldás még várat magára. Minden alapbeállításon túlvagyok sminknél engyedélyezve az avatar megjelenítése a felhasználók részére, a személyes beállításnál engedve van a profilkép , az alkönyvtárat elkészítettem, de valamiért a kisördög bent lakozik az oldalamon, hogy nem hajlandó mutatni a profilképet. Tök ideg vagyok már..... hol a fenébe tudom mostmár tényleg beállítani ezt a vacakot.

Fórum: 
pp képe

Feltölteni lehet?
Megjelennek a fájlok a megadott könyvtárban?
A HTML kód tartalmazza az <img src=".../akarmi.jpg"> tag-et?
Ha vannak akkor a kép útvonalát beírva a böngészőbe megjelenik a kép? (.htaccess lehet letílt, vagy valami szerverbeállítás tesz be.)
Sminknél általános beállításoknál, és a smink beállításainál is engedélyezve van?
A smink támogatja ezt a lehetőséget?(ergó az alap sminkeknél sem jelenik meg?)

Azt már nem is kérdezem, hogy milyen Drupal verziót használsz, és milyen sminkel meg azt se kérem, hogy küldj egy linket...

Koncentráljon erősen a problémás területre, és lazítsa el magát. Érzi, hogy bizsereg? A távgyógyászat mestere segít mindig, mert neki így is megy.

pp

0
0
Tman képe

Köszi a segítséget, de semmi nem akar nekem sikerülni ezzel a beállítással kapcsolatban. PM ben megadnám az oldal elérhetőségét, ha tudnál segíteni. A Drupal 5.2-őt használom, a smink neve Aeon 5 - amit használok. Tehát minden adott, hogy a képek megjelenjenek (gondolom) mivel engedi a beállítását, be is van állítva de a siker elmarad. A képek bekerülnek a pictures mappába ami erre a célra szolgál nálam, de a kép helyett folyamatosan a user-neve (képe) szöveg jelenik meg a kép helyett. Amúgy amatőr vagyok a területen kb egy hónapja ismerkedem -amikor az időm engedi- a Drupal rendszerrel. A tárhelyszolgáltató az extra, de gondolom mivel láttam más oldalakon engedi a kép megjelenítését.

Köszi: Tman

0
0
pp képe

Keresd meg az összes .htaccess fájlt és töröld ki a tartalmukat. (tehát ne a fájlt töröld, hanem töltsd le, töröld ki a tartalmát, és töltsd fel.) előbb is mondhattad volna, hogy az extran vagy.

biztos, hogy mindent végig próbáltál???
A HTML kód tartalmazza az tag-et?
Ha vannak akkor a kép útvonalát beírva a böngészőbe megjelenik a kép? (.htaccess lehet letílt, vagy valami szerverbeállítás tesz be.)

pp
(PM: van kontakt formom, kattints a nevemre és meg fogod találni!)

0
0
aries képe

A beépített sminkekkel (pl. garland) sem megy?

Aries
http://aries.mindworks.hu

0
0
pp képe

Nem, megnéztem neki. Az oldal az extrán van, és a felhasználói képek a pictures mappába kerülnek, nem pedig a files/pictures könyvtárba. A pictures könyvtár a files helyett a gyökér könyvtárban jön létre, viszont a Drupal azt hiszi a files/pictures helyen. Ezért nem látszanak a képek. Valami realpath hiba van, utána menni nem volt időm, kérdés találkozott-e már valaki ilyennel.

A probléma röviden:

Extrán a pictures könyvtár a gyökérben jön létre a files helyett. Miért?

pp

0
0
RasTasi képe

írd be kézzel hogy files/pictures... hiába írja elvileg ő be. Így nekem működik flottul.

nekem is van amúgy gondom:
hiába van benne a comment.tpl.php-ba az hogy  print $picture , nem hajlandó megjeleníteni csak a profile oldalon a képet. Be se illeszti még rosszul se az tag-et...
miért?:D

http://rastasi.waldorf-godollo.hu

0
0
aries képe

Engedélyezve van a smink beállításainál, hogy a hozzászólásoknális megjelenjen?

Aries
http://aries.mindworks.hu

0
0
mat323 képe

Sziasztok!

Nekem is ugyanez a probléma!
"extra" szolgáltatónál gyökérben lévő pictures mappába másolja az avatart a files/picture helyett! Hova kell és mit beírni hogy "jó" legyen?

0
0