Nem hiszem el, hogy

atomee képe

a Drupalhoz nincs egy igazi letöltés vezérlő. Eddig a WP-t használtam, de biztosnsági és egyéb okok miatt áttértem a Drupalra, ott van egy csomó remek modul (ott plugin), ami ezt meg tudja oldani. A drupalhoz nem találok és a linek alatt lévő Drupal alapú oldalakat nézegetve sem látok. Lehet, hogy tényleg nincs?

Hogy mire gondolok? WP alatt például úgy van, hogy az adminnak van egy felülete, ahol a feltöltött fájlokhoz hozzá lehet rendelni egy nevet, leírást és egy útvonalat, hogy hol vana fájl. Aztán az oldalakon, írásokban vagy ahol akarok, hivatkozhatok ezekre és ot megjelennek kis grafika, leírás és még azt is mutatja, hogy hányan töltötték le. Ez azért jó, mert ha bárm változik, akkor csak a admin felületen kell változtatni, például verziószám, és az összes hiovatkozásnál ez frissül, mrt ugye lehet, hogy van egy lap, amin az össze lletölthető fájl van és a részletes leírásoknál is van egy ey link.

A másik, amit nem tlálok GYIK (FAQ) kzelés. Ez meginolyan, hogy admin felületen kezelhető, rögzíthetőa kérdés és a válasz.

Hogy konkrét legyek, ezt az oldat is szeretném Dupálosítani, de ezek nagyon hiányoznának :-(.

http://www.totalcommander.hu

Nagy Gusztáv képe

Én mindkettőt új tartalomtípusként venném fel, CCK mezőket vennék fel hozzá, és Views-al listáznám ott, és ahogy kell.

Gondolom, hogy nem pont ilyen kell neked, de gondolatébresztőnek ezt is megnézheted:
Prédikációk letöltése. (Itt specialitás, hogy a fájlok feltöltése FTP-vel megy, és 1:1 kapcsolat van a node és a fájl között, de pl. node reference-el akár n:m is megoldható.)

(A Drupal egyik ereje, hogy nem csak panelekből rakhatsz össze egy házat, hanem téglákból is. Van, akinek és amikor ez előnyös, van, amikor hátrányos.)

0
0

Nagy Gusztáv

atomee képe

eMeLA képe

A FAQ-t nem tudom, hogy képzeled el, de a Book modul szerintem kitűnően alkalmas rá.

0
0

...mit tudok: http://web.termuves.hu

atomee képe

Amit belinkeltem modul, az tökéletesen megfelel.

0
0