Naptár kicsit másként, de hogyan?

biggabo19 képe

Üdv Mindenkinek.

Lenne egy nagyon találós kérdésem és kérésem.

Jelenleg egy intézménynek fejlesztem a honlapját és a régi html-es verzióról egy CMS-re állunk átt, így a DRUPAL a kiválasztott személy.

A NAPTÁRNÁL azonban van egy kis technikai problémám. Megnéztem már az event modult is, de ha sejtésem beigazolódik, akkor lényegtelen, hogy milyen naptárkezelés van a drupal oldalon megvalósítva.

Na most a gond az, hogy ha belüldök egy eseményt - legyen az az event modullal -, akkor létrejön a hír. Na most számomra a naptár táblázatánál (30 napos naptár forma) bekerülnek az adott események CÍM mezői a naptárba hivatkozásként. Nekem azonban azt kellene megvalósítanom, hogy a naptárból ne linkeljen tovább az egyes eseményekre, mert elég sok az olyan esemény, aminek a címe egyértelműsíti azt, nem szűkséges a törzs kiköltése a tartalomhoz. Az event nagyon szépen és desing-osan készíti el a havi naptáreseményeit, azonban mindenhol linkel. Ha ez itt megoldható lehetne, hogy ne legyen link tovább az lenne a jelen helyzetben a legjobb.

Bár ami a megérzésem, hogy a DRUPAL alapvetően a cím adatmező alapján linkel mindent. Ezzel azonosítja a tartalmat. Na most ezt hogy lehetne megkerülni ezen probléma megoldásaként.

Várom a lehetőségeket és véleményeket, hogy hivatkozni tudjak ha nem lenne lehetséges megoldani.

Köszönöm előre is mindenkinek. Nagyon fontos lenne.

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
Fórum: 
Nagy Gusztáv képe

a Calendar modul javasolt inkább a célra. Ott a Views modul miatt könnyedén le lehet venni a linkeket a megjelenítésnél.

0
0

Nagy Gusztáv