naptár + emlékeztető

Sylonell képe

Sziasztok!

Nézegettem az oldalon és a .org és még sok helyen, de sajnos nem találtam meg azt amit én keresnék. Olyan kis calendart szeretnék létrehozni, mint ami a date popup-hoz hasonlít, csak olyat, ami nem popup, hanem állandóan "látható". Ehhez szeretnék olyan lehetőséget biztosítani, hogy a napokhoz lehessen szöveget is rendelni. Valamint a naptár alatt az épp aktuális 3 eseményt jeleníteném meg. Hogy lássátok nagyjából mire gondoltam: rakoscsaba.plebania.hu itt találnam valami olyasmit, mint az általam elképzelt.
Próbáltam végig menni az (http://www.drupaltherapy.com/node/76) oldalon látható vidón is, de sajnos nekem a tartalomkezelés/tartalom típusok alatt nem jelent meg az event vagy időszak opció.
Tudtok nekem ajánlani valamit? Előre is nagyon köszönöm!

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
Sylonell képe

Elkapkodtam a segítség kérést... Közben sikerült megcsinálni. Fel kellett vennem egy új tartalom típust, csak ezt abban a videóban nem mutatták be. Utána pár beállítottam a views menu láthatóságát admin/user/permissions az admin felhasználó számára, és a naptár alapvető beállításait. Ezek után megjelent a blokkoknál, mint lehetőség.

0
0
vikicica22 képe

uhhh.... szerintem ez nem jó megoldás de ha működik akkor oké.
Ezeket a modulokat használja a rakoscsaba.plebania.hu oldal ha jól látom:
- views
- calendar
- calendar tooltips
- beautytips

0
0