nézetbe ágyazott beviteli mező

danart képe

Sziasztok!
Egy nézettel előállított táblázat minden sorába szeretnék egy beviteli mezőt. (adatbázis oldalról megközelítve minden flag_content sorhoz hozzá kéne rendelni egy beviteli mezőt)
Mivel a nézet alapja flag modul generálta tartalom, így az editable field (ami egyébként nagyszerű képességekkel rendelkezik) nem megfelelő. (tartalomtípushoz adott mezőt tud szerkeszthetőként kezelni)

Az editable field után a webform nézetbe ágyazásával próbálkoztam.
Készítettem egy űrlapot egy egyszerű szöveges beviteli mezővel, de ezt nem tudtam beleágyazni a nézetbe.

Találtam egy views embed form elnevezésű modult. Ezzel nem jutok egyről a kettőre. Nem világos, hogy működik.
Van valakinek tapasztalata a fenti modullal?

Esetleg egyéb megoldási javaslat, amire nem gondoltam?
Köszönöm a segítséget!

Üdv.:
Dani

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
szantog képe

Jó lenne tudni pontosan a feladatot, de abból kiindulva, hogy flag modul generálta tartalom, lehet, hogy a flag_comment jó lesz neked. Az végül is annyi, hogy egy flag megnyomásakor kapsz egy formot, ahová lehet írni. A flag nyomkodásához kapcsolódó gombot meg ki lehet tenni view-ba.

0
0

----
Rájöttem, miért kérdezek olyan ritkán a drupal.hu-n. Amíg szedem össze az infokat a kérdéshez, mindig rájövök a megoldásra.

danart képe

Igazából ez jól hangzik, mert minden flaghez tartozik egy beviteli mező - erre van szükségem. Viszont nekem arra lenne szükségem, hogy ne az írjon bele, aki flaggelt, hanem egy adott csoport usere, ha van hozzáférés szabályozás az edit comment_flag-hez akkor nyert ügyem van. Este meg is nézem. Köszönöm a hozzászólást.

0
0
danart képe

Kerestem a flag comment modult, de sehol sem találtam. Tudnál segíteni, hogy hol találom? Köszönöm!

update: megvan Flag note

0
0