Névtelen hozzászólások

pp képe

Régen lehetett hozzászólni névtelenül is, aztán egy átállás során a védelemre használt modul elkezdett betegeskedni, ezért kikapcsoltuk és vele együtt megszűnt a névtelen hozzászólások lehetősége. Kérdés az, hogy:

"Lehessen-e névtelenül hozzászólni?"

-1 (vagyis szerintem ne. A +1 az igen)

pp

Fórum: 
nevergone képe

-1
Szerintem jobb az, ha továbbra is csak regisztrációval lehet hozzászólni.

0
0
aboros képe

miért ne? valami baj lehet belőle?

0
0

-
clear: both;

gergely képe

-1
pont azert amiert a hup.hu-n es mondjuk az alleycat.hu-n is megszunt ez a lehetoseg.

0
0

---
Tévedni mindenkinek szabad, csak a mérnöknek észre kell vennie.

Illyés Edit képe

-1

Vegye a fáradságot és regisztráljon. Nem kell letenni a lécet a földre.

0
0
Désiré képe

-1, ha tényleg használni akarja a Drupalt, úgyis regisztrálni fog, ha meg arra sem veszi a fáradtságot, hogy regisztráljon, akkor annyira mégsem fontos az neki...

0
0

- - -
Juhász Márton

http://juhaszmarton.hu

fox mulder képe

Ahhoz, hogy odáig eljusson, hogy használni akarja, olykor kénytelen előbb feltenni néhány kérdést. Persze regisztrálni akkor sem kerül semmibe.

0
0

Fox Mulder

szikar képe

Vállalja a nevét a véleményéhez a delikvens. Ez olyan amikor egy embernek névtelen levelet ír valaki. Névtelenül nyugodtan lehet pocskondiázni, névvel ugyanezt a véleményt már nem meri vállalni. Gyáva, alamuszi emberek tesznek ilyesmit

0
0
Nagy Gusztáv képe

Ha még ezt a minimális szűrőt is kivesszük, akkor még több problémás esetünk lesz.

0
0

Nagy Gusztáv

uniquevisitor képe

ha nem akar regisztrálni, használjon openid-t

0
0
sgabe képe

Nem a minél több hozzászólásra hajtunk...

0
0
eMeLA képe

-1

0
0

...mit tudok: http://web.termuves.hu

asrob képe

-1 Indokokat az előttem szólók elmondtak, összeségében egyetértek velük én is.

0
0

--
Borsa Péter
https://peterborsa.eu

hosszu.kalman képe

dióhéj képe

ide úgyis csak az jön, akinek köze van a drupalhoz, nincs 10 magyar drupal oldal, csak ez az egy, akit komolyan érdekel, regisztráljon, habár túl nagy jelentőségét nem érzem ennek a kérdésnek, éppen ezért, mert úgyis csak az jön ide, akit érdekel a drupal, ez nem hétköznapi témákról szóló vitafórum

de azért ez a vállalja a nevét némileg mulatságos, mennyivel mondd többet bárkinek egy dióhéj, egy nevergone, vagy egy szikar....ezzel a dióhéjjal már vállaltam a nevem?
hmmm

0
0
asrob képe

Szerintem a vállalja a nevét nem elsősorban arra gondoltak, gondolunk hogy milyen néven regisztrált, hanem hogy kitöltötte a profilját névvel, fényképpel, stb-stb.

0
0

--
Borsa Péter
https://peterborsa.eu

dióhéj képe

mondjuk én ezt a fényképesdit sem értem, de aztán belegondoltam és rájöttem, hogy sokan különböző felhasználói találkozókon részt vettetek és ilyenkor nem feltétlenül tudja az ember a polgári neveket, pláne a nickeket megjegyezni, egy arc tán jobban beég a memóriába...

0
0
pp képe

Képzelj el egy beszélgetést, ahol négyen beszélgetnek és mindegyik anonymous vagy névtelen címkét kap. Kicsit követhetetlen. Azzal, hogy regisztrálsz máris követhető az ilyen párbeszéd.

Egy annonymous-nak nem tudom megírni magánba, hogy ha vele van problémám azt itt a fórumon kéne kibeszélnem, márpedig az nem ide való.

Természetesen az is számít, hogy lehetőség van rendes név és kép megadására. Egy nicknév eldobható, tehát lehet mögé rejtőzve bármit csinálni. Egy rendes név vagy arckép már igen nehezen eldobható, tehát komolyan vehető az az ember aki véleményét így fejti ki.

pp

0
0
dióhéj képe

ez is a nemet erősíti bennem, hiszen itt komoly szakmai dolgokról van szó legtöbbször

az arcképről maradt a véleményem, ha felrakom a gyerekkori arcképemet, már komolyan hat a véleményem?
ismerősök beazonosítására jó, másra nem....de nem is ez itt a lényeg

amúgy még valami miatt fontos a nick, nagy ritkán, ha van ráérő időm és drupalozós kedvem is épp, rá szoktam keresni a kedvenc felhasználóimra itt és elolvasni amiket írnak, igazán okos dolgokat lehet tanulni így is...

0
0
pp képe

Szerintem a legtöbben ilyen fiatalok és azért van "gyerekkori arcképük".

pp

0
0
dióhéj képe

csak vicceltem ezzel, nem céloztam arra, hogy bárki olyat tett fel, hiszen meg sem néztem őket rendesen, bocsánat ha félreérthető volt :-)

(de azért ha öreg lennék, tutira kupán akarnálak vágni most)

0
0
tolmi képe

Miért ne? tegyük lehetővé hogy megadjon nevet a commenthez (ilyen Béla vagyok (nem ellenőrzött) formában) és csapjuk alá a Mollomot!

0
0

--
Tolmács Márk
Drupal bandita