Névtelen hozzászólás esetén megadandó adatok szerkesztése

kree képe

Szóval erről a témáról kiindulva kérdezném én is azt, hogy hogyan lehet szerkeszteni a névtelen hozzászólás esetén a megadandó adatok listáját? A Pasqualle álltal megadott comment_form_box függvényt hol és hogyan lehet alkalmazni rá?

Előre is köszi!

Drupal verzió: 
Fórum: 
pp képe

Máshogy akarod hogy megjelenjen a form, vagy akarsz kivenni-betenni mezőket? Ez utóbbinál azt mondanám-> na ne nevettess! Áruld el mi lesz a kivett/betett mezőkbe beírt adatok sorsa?
Ha máshogy akarod, hogy megjelenjen, akkor sminkelned kell a formot. Ha el akarsz tüntetni egy két mezőt, hogy ne látszódjanak akkor: "display:none;" a számodra legjobb megoldás.

pp

0
0
kree képe

A display: none-t nem részesíteném előnyben, hisz kötelező mezőt nagy csavar elrejteni... (pl. e-mail cím), másrészt meg a helyi erők is itt azt írják, hogy ne is vegyük a szánkra ezt.

Csak egyszerűen egy olyan hozzászólási formát akarok kialakítani, ahol a regisztrálatlan felhasználók CSAK a nevük megadásával írhassanak hozzászólást. A felesleges mezőket meg nem utólag akarom eltüntetni, hanem azt szeretném, hogy eleve oda se kerüljenek.

0
0
pp képe

http://palocz.hu/node/209

ami már nem fért ide...

pp

0
0
kree képe

Köszönöm, hogy tisztába tetted a dolgokat. Így már érthető. Most már meg tudom valósítani, amit kell.

Üdv!

0
0