Német nyelvi fájlok letöltése

Szotyi képe

Sziasztok!

Amatőr a problémám.
Egy weboldalt kell németesítenem. Itt ( http://drupal.hu/kezikonyv/tippektrukkok/tobbnyelvu ) azt írják, hogy "... a kívánt nyelve(ke)t kell letölteni a Drupal webhelyéről, és kicsomagolás után bemásolni a Drupal gyökérkönyvtárba a könyvtárakat és fájlokat." Na most az a problémám, hogy nem találom ezeket a fájlokat a drupal.org-on.

A vicc az az, hogy 1-2 éve csináltam már ilyet de elfelejtettem, hogy hol is vannak ezek a (.po?) fájlok a drupal.org-on. Úgy emlékszek, mintha nem csak egyetlen fájlról lenne szó..

Köszi, ha segítetek.

Peti

Drupal verzió: 
d0r0ttya képe

Ha küldesz egy mailcímet, akkor szívesen átküldöm az összes német nyelvi file-t (két mega összesen), most én sem találom meg, pedig nemrég kellett.

0
0
Balogh Zoltán képe

http://drupal.org/project/de

De változik a világ, l10n_update van helyette manapság.

0
0
dj képe

ezek az infók is elavulnak előbb-utóbb. Kell majd egy új többnyelvű oldal leírást kreálni. Persze az már nem lesz ilyen hosszú, sokat változott a világ azóta :)

0
0

Üdv!
Dudás József

Szotyi képe

Megoldódott a problémám.
Dorottya elküldte a nyelvi fájlokat. Köszönet érte. itt az eredmény (bár nem tökéletes):
www.futobetet.hu

/off
Nagyon jó volt a leírás, amit Józsi csinált még annak idején. Több oldalt így sikerült többnyelvűsítenem. Jó lenne, majd ha majd a 7-es drupalra is készülne valami ilyesmi, mert akkor ebből csinálni fogok magamnak egy 'lépésről-lépésre' verziót.
on /

0
0

Péter