Munkalap

Blue képe

Sziasztok!

Mostanában kezdtem el foglalkozni a Drupal rendszerrel, így még nem teljes körű a tudásom.
Keresek egy modult, de nem találtam olyat amelyik teljesen megfelelne nekem. Keresnék egy olyan modult, amelyben a kollégák tudják vezetni a napi tevékenységüket és annak hosszát. A céges Drupal alapú honlapon szeretnék létrehozni mindenkinek egy user felületet ahol vezethetné a munkalapját. Fontos opció lenne, hogy mindenki csak a saját lapját lássa, ill. legyen 1 személy, aki mindenkiét láthatja jelen esetben a Boss. Amire szükségem lenne, fő feladat név, az ahhoz tartozó külön leírás, és, hogy mennyi időt töltött ezzel a feladattal. Ti tudtok nekem konkrét modult ajánlani?

Köszönöm
Blue

Drupal verzió: 
csakiistvan képe

Összetett funkció lenne ez szerint ami az alábbiakból állna:

• 1, Új tartalom típus (admin/structure/types/add)
  • 1.1, készítsd el a szükséges mezőidet hozzá(Név alapból van egy node elemnek, amennyiben ez nem a munka neve, hanem a useré, akkor nem kell bekérned mert tudod ki küldte be a tartalmat, body = leírás, egy text alapú mezőt kell hozzáadnod ahol a munkaidót be tudja írni)
  • 2, jogosultság beállításai
  • 2.2 a user be tud küldeni, meg tudja tekinteni a munkalapot de szerkeszteni már nem tudja, hozzáadsz egy másik csoportot, pl boss, aki már szerkeszthet is)
  • 3, Kell egy új modul a Views, ezzel a bossnak ki tudod listázni azt hogy kik mikor és mit küldtek be.

Viewsról sok infó és videó van, akár itt a fórumban is. de ha elakadnál írj egy új topicot a témában.

1
0

Drupal full-stack developer at Wunderman Thompson Budapest