MS Outlook (2003/2007)

Anonymous képe

Üdv!

Drupal 5.1, simplenews, simplenews template, mimemail. (legfrissebb verziók)

A hírlevelem html formátumú, van benne 2 kép, meg formázott szöveg, aminek a formázását a simplenews templae-ben megadott css alapján végzi a simplenews.

Ha elküldöm a hírlevelet, minden levelezőben rendesen jelenik meg, kivéve az MS Outlookot. Ott csak szövegként látszik, formázás nélkül, mintha text formátumban kérte volna a tulaj. De nem abban kérte, és html-ben is lett elküldve.

Utánna néztem, aszongyahogy az Outlook néhány szabványos kódot nem fogad el, és ilyenkor csinál ilyet. Nem sikerült rájönnöm, mi lehet az a kód, ami nem tetszik neki, és hohy mi lehet a megoldás. (org-on is jelentkezett már több ember ezzel a bibivel, de ott nincs még megoldás)

Ha valaki tud valamit, légyszi... :)

Anonymous képe

Mi a csönd oka? Senkinek nem jelentkezett még a probléma, vagy nincs rá megoldás? (gondoltam megkérdezem)

0
0
papper képe

Szia!

nekem még nem kellett ez a kombináció, de azt vettem észre hogy smtp-HEAD.tar.gz modullal, javult a mailek kódolása. mondjuk a szolgáltatóm is javasolta, hogy használjam ezt a mailezéshez alapból, amit nem bántam meg.

üdv
papper

0
0
Anonymous képe

Kösz. Megpróbálom.

0
0
Anonymous képe

Nos. A simplenews önmagában nem tud html formátumban levelet küldeni. A simplenews_template kell hozzá, de az meg csak mimemail-lel kommunikál. Van a drupal.org-on olyan topic, ami azzal foglalkozik, hogy smtp modullal összehozza a simplenews_template-t, de csak 4.7 -es verzióhoz jó, és nem is tökéletes a leírás szerint.

Felraktam újra az összes érintett modult, és a meglévő .po fileok helyett újakat csináltam. A hiba a mimemail-lel volt, mert a send modul sem működött megfelelően, ami szintén azt használja.

Most minden működik, és az outlook is rendesen fogadja a cuccost, aminek külön örülök. Szerintem a hiba a mimemail hu.po -jában a többes szám meghatározás leírása volt. De ez csak tipp, igazából nem tudom.

0
0