Moderátor a nem publikus bejegyzéseket is láthassa

this.isti képe

Sziasztok!

Azt szeretném elérni, hogy a moderátor (nem admin) férjen hozzá a nem publikus cikkekhez, de az "Egyszerű oldal"-ak szerkesztéséhez ne.

Cikk: új tartalom létrehozása
Cikk: saját tartalom szerkesztése
Cikk: bármely tartalom szerkesztése
Cikk: saját tartalom törlése
Cikk: bármely tartalom törlése
Mind be vannak jelölve, mégis ha megszeretnék tekinteni moderátorként egy nem publikus cikket, "Nincs megfelelő jogosultság a lap megtekintéséhez." üzenetet ad.
Ellenben ha a végére írom a címsorba a "/edit"-et, akkor a moderátor tudja szerkeszteni a cikket. Viszont nem tudja publikussá tenni, nincs rámutató link, sem gomb.

Ha bepipálom a "Hozzáférés vezérlésének megkerülése" részt, az nem jó, mert akkor az "Egyszerű oldalak" is módosíthatóak, törölhetőek.

A cikkekhez nem találok olyat, hogy bármely rejtett tartalom megtekintése, sem olyan, hogy tartalmak rejtetté/publikussá tétele.

Views-al tudom listázni a nem publikus tartalmakat akár nem bejelentkezett felhasználók számára is, viszont ha rákattint az oldal linkjére, akkor a "Nincs megfelelő jogosultság a lap megtekintéséhez." fogadja.

Mit kéne beállítani, hogy a moderátor tudja kezelni a nem publikus cikkeket, illetve tudja a cikkeket rejtetté/publikussá tenni?

Köszönöm előre is a segítségeteket!

Taxonomy upgrade extras: 
Drupal verzió: 
huzooka képe

Szervusz!

A published (és egyéb) node tulajdonságok változtatásához a Override Node Options modult szoktam használni, míg a publikálatlan tartalmak megtekitéséhez a View Unpublished modult próbálnám ki. Utóbbival soha nem volt dolgom, van néhány komolynak tűnő issue-ja, viszont egy próbát mindenképp megér.

0
0