Üdv olyan kérdésem lenne, hogy hogyan tudom azt megoldani, hogy a moderátorok (akik megkapták ezt a csoportba sorolást) a beküldött képeket, írásokat tudják moderálni. Alapértelmezésben kikapcsoltam hogy a beküldött tartalom ne jelenjen meg, így a moderátorok át tudják nézni a beküldött tartalmakat. Nem sikerült viszont azt beállítanom, hogy ezt az "oldalt" amit még létre kéne hozni a moderátorok lássák csak és azon belül a beküldött, elfogadásra váró tartalmak lennének. Persze amit már elfogadtak azok eltűnnének, vagyis kikerülnének a főoldalra a többi tartalom közé. Remélem nem írtam túl bonyolultan. Előre is köszönöm a segítséget. És igen tudom a views modullal lehetne ezt megoldani de nem tudom konkrétan hogyan..
Fórum:
drupal verzió? hol akadtál el
drupal verzió? hol akadtál el a nézet létrehozásakor? mit sikerült eddig megcsinálni viewsban?
----
Rájöttem, miért kérdezek olyan ritkán a drupal.hu-n. Amíg szedem össze az infokat a kérdéshez, mindig rájövök a megoldásra.
6-os verzió, és ott akadtam
6-os verzió, és ott akadtam el, hogy szerintem hibás adatokat hoztam létre vagyis rossz adatokat akarok lekérni és megjeleníteni.
Amit eddig kiír:
Kép:
Beküldés dátuma: 2011 már 15 - 11:30
Cím: Főoldal
Címlapra kerül: Igen
Hivatkozás: megtekintés
Moderált: Nem
Ezt jeleníti meg. És ez alatt van ugyan ez még vagy 10-szer csak más adatokkal. Azt tudom hogy lehet igazgatni, formázni, táblába helyezni. De konkrétan itt nem az jelenik meg amit én elképzeltem. Lennének a tartalmak vagy kép vagy írás, ahhoz tartozna egy hivatkozás meg egy olyan funkció amivel vagy engedélyezni lehetne vagy törölni a tartalmat. Engedélyezéskor amint már írtam a főoldalra kerülne a többi tartalom közé.
Egyenlőre nem jártam sikerrel
Egyenlőre nem jártam sikerrel, próbálkozok megoldani.
Tud valaki segíteni????
Tud valaki segíteni????
ne up-olj
Légyszíves ne up-polj, és ha nem szükséges, ne indíts két témát ugyanannak a kérdésednek. Köszi! :)
Viszont Nagy Gusztáv könyvének alapos (szükség esetén többszöri) elolvasása sokat segíthet! :)
Választ szeretnél? - Új kérdés, új téma - Tesztoldal - Trollkezelés - Frissítés