Mobil megjelenítés

ducy képe

Sziasztok!
Kis segítsége lenne szükségem. Készítettem egy webáruházat www.ledlights-store.hu és a mobiltelefonon a termékeknél típusoknál az oldal jobb fele nem látszik. Ha a telefont elfordítom akkor a kép is elfordul és úgy nem vágja le. Az az érdekes hogy nem minden termék típusnál van így. Néhány termék típusnál jól működik.
Találkozott már valaki esetleg ilyen problémával?
Van esetleg erre valami használható modul?
Köszi a válaszokat.

Taxonomy upgrade extras: 
Drupal verzió: 
Fórum: 
csakiistvan képe

Kérlek azt linkeld be ami jó és ami rossz, ne nekünk kelljen megkeresni a példákat.

Köszi a megértést

0
0

Drupal full-stack developer at Wunderman Thompson Budapest

ducy képe

leonidasz képe

Szia!

Több hiba is van.

1: a termék lista ne gridben legyen, mivel az táblázat, adj a row-nak %.os szélességet, majd felbontásokat figyelve állítsd ennek a szélességét, egészen 100%-ig, azaz míg csak 1 termék lesz egy sorban.
2: mikor úgy érzed a felbontásnál, hogy felesleges a menü (sidebar) akkor a sidebarnak és contentnek is adj 100% szélességet (+ amit még a css megkíván, float none, stb,).
3: így egymás alatt lesz, ami most egymás mellett, ezt követően js-be rakj egy olyan funkciót, hogy a sidebar .block-uc-catalog h3 -ra kattinva rejtse el ill jelenítse meg a tartalmat bizonyos felbontás alatt.
4: query-vel pedig add meg, hogy mikor látszódjon a block contentje ill mikor nem, így lesz egy olyan funkciót, hogy kategória listát kisebb eszközökön csak akkor jeleníti meg ha a felhasználó az meg akarja tekinteni.

Én így szoktam csinálni, lehet van rá jobb módszer, de a felhasználóknak ez jó szokott lenni, ill. a megrendelőknek is mindig tetszik.

0
0