mindig kilép

Anonymous képe

Sziasztok,

olyan problémám van, hogy bármit akarok csinálni a rendszerben mindig hozzáférés megtagadva. Létrehoztam az eslő felhasználót és amikor meg akartam változtatni a jelszót és elküldtem a kérést, egyből azt kaptam, hogy hozzáférés megtagadva. Mitől lehet ez?

Drupal 4.7.4. (5.0 RC1-el ment rendesen)
PHP 5.2.0
Apache 2.2.3
Mysql 5.0.22

Köszönöm a hozzászólásokat

üdv,
Peti

crt képe

Szia.

Nemrég volt egy ilyen topic, hátha Neked is segít: http://drupal.hu/node/1419

Nálam is előjött a probléma, de sajnos már nem emlékszem mit csináltam. Minden esetre patch nem volt, talán az apache-on állítottam és létrehoztam a files könyvtárat teljes jogosultsággal. De gondolom az utóbbi nem lehetett rá hatással. Az AllowOverride opció és a php.ini megfelelően van beállítva?

Üdv: Zoli

0
0
Anonymous képe

szia,

köszi de nem foglalkozok tovább a problémával,, mert windows alatt jött elő azt meg csak a dreamweaver miatt használtam volna. De elolvastam az általad megjelőlt topicot, próbáltam a php.ini beállításait módosítani, a httpd.conf-ot is módosítani, de nem sikerült a hibát elhárítani. Minden jól van beállítva, és én is először session-re gyanakodta de lehet, hogy a topic indítónak van igaza és a virtual host a bajkeverő. Köszönöm a hozzászólást.

üdv,
Peti

0
0