Minarelli

Molesz képe

Üdv.

Mivel saját smink faragását kivertem a fejemből (de ez egy másik tobic tartalma volt), ezért elővettem a minarelli sminket. Sajnos azonban gondjaim akadtak.

Egy img modult használok, mivel igy a képeket könnyeb beszúrni. Beállítom hogy centerben legyen a kép, és mentés után azt látom, hogy bal oldalra van csúszva, a szöveg egyik része jobb oldalt a kép mellet, a másik alatta. Ezt a hibát úgy oldottam meg, hogy beállítottam left floated-re az értékét. Így most a főoldalon jól jelenik meg.
De! A valki megolvassa a cikkem, azaz rákattit a címére, vagy odaviszi, hogy tovább, akkor a kép már a cikk alatt helyezkedik el. Ez más sminknél nem forult elő.

Tud valaki megoldást, azon kívül, hogy ne használjam ezt a modult, és cseréljek sminket?
Egyébként, ha fck editorral teszem középre a képet, akkor is baloldalt jelenik meg.

Fórum: 
Nagy Gusztáv képe

Az szerintem aránytalanul nagy munka, hogy a válsz kedvéért telepítsük egy teszt környezetben a sminket és a modult, hogy tudjunk válaszolni. Szerintem elengedhetetlen lenne, hogy élőben lássuk az oldalt, vagy legalábbis egy statikus kimenetet (HTML+CSS).

0
0

Nagy Gusztáv

nevergone képe

Legyünk már annyira igényesek, hogy próbálunk pontosak lenni, én ilyen nevű sminket nem is találtam!
Van olyan, hogy Minnelli (Ez miért nem fér meg a Drupal oldalon a többi smink között? Akkor lehetne linkelni is.), illetve találtam Marinelli -t, de olyan smink, amiről te beszélsz, nem létezik (én legalábbis sehol sem találtam)!

0
0
fox mulder képe

Ha beállítod, hogy "centerben legyen a kép", akkor "bal oldalra van csúszva", és ezt a hibát "úgy oldod meg", hogy "beállítod left floated-re az értékét"??? Hiszen a "center" beállítás mellett pont a balra igazított megjelenés volt a probléma, nem? Elég zavaros ez a kérdés. A nemlétező sminknév is szétszórtságra utal. Essünk neki még egyszer :)

0
0

Fox Mulder

Molesz képe

TEhát elösszöt is bocsi. A téma neve Marinelli.

Akkor ismét leírom, egy kicsit másképp.

Adott egy modul, aminek a neve Img package. Ez úgyebár arra képes, hogy ha csatolok a cikkhez egy képet, akkor azt elhelyezi a megadott pozicióba. Én mindig 1 képet szoktam egy cikkhez rendelni, és a pozicíót centernek szoktam megadni. Nos az adott esetben a center nem egyenlő sajnos a középrehelyzéssel, mert a kép valami oknál fogva bal oldalt jelenik meg.
Gondoltam berakom Floated_left-re. Ezzel az értékkel a kép középpen jelenik meg (a főoldalon), de ha a cikket tovább olvasom, akkor visszaáll baloldalra, és a szöveg szétcsúszik miatta.
Remélem most már értelmessen ki tudtam magam fejezni.

0
0
bimbo000 képe

Szerintem css-sel bebrálsz el valamit. És míg teaser-ben vonatkozik rá az a css definíció, amit megírtál, full node nézetben már nem.
Szerintem ha azt akarod, hogy valaki megoldást is küldjön, küldj egy linket az oldalra, vagy küld el az adott html, illetve css fájlokat

0
0
Molesz képe

Nos ha megnézitek a www.kgp.hu oldalt, akkor látható, hogy a képek úgy ahogy normálisan jelennek meg.
Node itt egy cikk teljes nézetben: http://kgp.hu/node?page=3
És emitt van a css fájl:
http://kgp.hu/style.css

0
0
Pasqualle képe

A szoveg mindenhol a kep alatt van, meg explorerben is megneztem. Remelem most azert erzed, mit meg nem teszek, hogy segitsek..

Az egyetlen elteres a fooldal es a node nezet kozott az, hogy ott van a fivestar a fooldalon. Az csusztatja kicsit szet a dolgokat..

0
0
Molesz képe

No most aztán akkor már semmit sem értek. No mindegy, azért köszönöm a fáradtságot.
De emléxem, hogy írtam egy több oldalas leírást, és ott is iszonyat durván nézett ki a dolog.

0
0