Microsites - spaces - features

Firith képe

Sziasztok,

egy cégcsoportnak kell csinálnom egy olyan oldalt ahol a közös információkon kívül minden cégnek van saját microsite-ja is. Gondoltam, hogy erre a Spaces és a Features modul lenne a legalkalmasabb. Azt szeretném, hogy minden cégnél egyesével lehessen ki-be kapcsolni a feature-öket, mindegyiknek legyen egyedi és közös tartalma is és lehessen külön sminket is beállítani. Viszont elakadtam már az elején, mert nem találok jó oktató cikkeket/videókat a Spaces-hez. Atriumot is felraktam hátha abból tudok ellesni dolgokat. Tudnátok ajánlani jó leírást?

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
nevergone képe

Szerintem ez nem lesz könnyű eset:

Spaces is not an end-user module and realistically speaking, there is no such thing as "Basic usage" of Spaces. : ) Please read README.txt before deciding whether Spaces is right for you and your project.

Lehet, hogy a Domain Access irányába indulnék el, ha tartalmakat is meg kell megosztani az egyes oldalak között.

1
0
Firith képe

Köszönöm szépen, megnéztem a Domain Access modult, elég használhatónak tűnik. Megnézem még, hogy Context, Panels és a többi hasonló mudol mennyire van támogatva. De sajnos ezzel nem tudom megoldani hogy feature-öket külön ki-be lehessen kapcsolni. Esetleg erre van valami tipped?

0
0