Olyan modulra lenne szükségem ami Drupal 6.16 alatt is működik és az oldalakhoz, írásokhoz illetve a taxonomy címkékhez vagy a menüpontokhoz tudok vele hozzárendelni meta description és esetleg meta keywords tag-eket.
Köszi, de ez valamiért nem működik. Kitöltöttem az Összefoglalót, a leírást, a szerzőt, meg a kulcsszavakat de egyik sem jelenik meg a forráskódban: http://jatekdoboz.hu/psp-leiras
A taxonomya szótárban hozzáadom a kifejezéshez a meat tageket de valamiért nem az jelenik meg az oldalon.
a keywords részben nema meta adatokhoz megadot adatok jelennek meg hanem maga a kifejezés jelenik meg.
a description részben meg a címkéhez megadott leírás jelenik meg ami az oldalon is látható és nem a meta résznél megadott leírás.
Nem értem, hogy miért azokat teszi be meta adatnak és amiket a meta részen adok meg, kitörli. Elmentem és kiírja hogy beállítások mentve és amikor megnézem akkor törölve vannak.
Próbálgattam állítani a dolgokat. A Do not generate meta tags content van bejelölve, nem hiszem, hogy ez lenne az oka
Az én honlapomnál is jelentkezett a probléma.
A megoldás jó eséllyel nálad is ez lehet: Adminisztráció >> Tartalomkezelés >> Meta Tags >> Meta tags to output in HTML >> az oldalad forráskódjában megjeleníteni kívánt meta tag-ek kipipálása.
Igen
Nodewords a neve.
Ezt már próbáltam
Köszi, de ez valamiért nem működik. Kitöltöttem az Összefoglalót, a leírást, a szerzőt, meg a kulcsszavakat de egyik sem jelenik meg a forráskódban: http://jatekdoboz.hu/psp-leiras
Valamit még be kell állítani a telepítésen kívül?
Internet Marketing
A modul igen sokaknak működik
Tehát a hiba nálad lesz. A readme.txt melyik részéig jutottál el?
Nagy Gusztáv
addig, hogy
addig jutottam el benne, hogy nem magyarul van írva :D
viszont közben megoldódott a probléma
köszi a segítséget
Internet Marketing
kicsit off
Kicsit offtopic, de angol nyelv ismerete nélkül el lehet boldogulni az Internet Marketing szeszélyes világában?
Kicsit gyúrj rá a témára, megéri. :)
Választ szeretnél? - Új kérdés, új téma - Tesztoldal - Trollkezelés - Frissítés
Nálam se jó
Hasonló problémám van.
Kitöltök mindent, de nem jelenik meg. Új vagyok még drupal téren, de most emiatt elakadtam.
Mi lehet a baj? Tudna valaki segíteni?
Valamiért hibásan működik
A taxonomya szótárban hozzáadom a kifejezéshez a meat tageket de valamiért nem az jelenik meg az oldalon.
a keywords részben nema meta adatokhoz megadot adatok jelennek meg hanem maga a kifejezés jelenik meg.
a description részben meg a címkéhez megadott leírás jelenik meg ami az oldalon is látható és nem a meta résznél megadott leírás.
Nem értem, hogy miért azokat teszi be meta adatnak és amiket a meta részen adok meg, kitörli. Elmentem és kiírja hogy beállítások mentve és amikor megnézem akkor törölve vannak.
Próbálgattam állítani a dolgokat. A Do not generate meta tags content van bejelölve, nem hiszem, hogy ez lenne az oka
Internet Marketing
Nálam se jó
Hasonló problémám van.
Kitöltök mindent, de nem jelenik meg. Új vagyok még drupal téren, de most emiatt elakadtam.
Mi lehet a baj? Tudna valaki segíteni?
Meta tag-ek - megoldás
Szia!
Az én honlapomnál is jelentkezett a probléma.
A megoldás jó eséllyel nálad is ez lehet: Adminisztráció >> Tartalomkezelés >> Meta Tags >> Meta tags to output in HTML >> az oldalad forráskódjában megjeleníteni kívánt meta tag-ek kipipálása.
Üdvözlettel
Rátki Ilona
http://www.szolfezstolem.hu/