Megjelenítés / Display pipa a kép hozzáadása résznél

vikicica22 képe

Hello mindenkinek!

Volt a régebbi Drupal verziókban egy olyan, lehetőség, hogy mikor a kép hozzáadása után feltöltöttem a képet megjelent egy Megjelenítés / Display mező ahol volt egy pipa. Ezt ki és be lehetett kapcsolgatni.

Ennek az volt a célja, hogy mikor feltöltöttem a képet, és ha be volt pipálva, akkor megjelent a kép, ha ki volt szedve a pipa, akkor nem jelent meg a kép a tartalomban vagy a nézetben. pl.: 5 db képet felöltöttem, de csak az szeretném, hogy a 1,2,4 legyen látható a 3,5 nem, de ott legyen a feltöltésnél, mert majd lehet, később azt szeretném, hogy ez is megjeleníthető legyen.

A fájl feltöltéskénél (doc, pdf, xls...) ott van ez a lehetőség, hogy megjelenik a Megjelenítés / Display pipa rész.

Van ilyen modul? Ami, megfelel erre a célra?
Miért, szedték ki ezt a funkciót?

Taxonomy upgrade extras: 
Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
szantog képe

Sosem volt ilyen képeknél. :)

Aki képet tölt fel (image mezőbe), arról feltételezhető, hogy meg is akarja jeleníteni.

Használj file típusú mezőt + file_entity modulet. Ekkor megvan az a lehetőség, hogy kikapcsolj egy-egy képet. A file_entity modullal meg file típusonként be tudod állítani, hogy hogyan jelenjen meg a kép, pont úgy, mintha a node manage display oldalon tekergetnéd.

1
0

----
Rájöttem, miért kérdezek olyan ritkán a drupal.hu-n. Amíg szedem össze az infokat a kérdéshez, mindig rájövök a megoldásra.

tompagabor képe

6-os drupalban vol az Image fieldnek egy "List field" változója, és akkor azt meg lehetett valósítani, de ugye az már erősen elavult rendszer.
http://jamestombs.co.uk/2009-05-12/create-an-album-based-image-gallery-i...
http://jamestombs.co.uk/sites/default/files/images/image2.png

1
0