Jó estét Dru Pálosok!
A commerce kickstart friss verziója van fenn. A Main menüben jelennek meg a termék kategóriák. Amikor a /admin/commerce/config/product-variation-types változattípusoknál a terméknél a megjelenésnél a tartalom product list nél /admin/commerce/config/product-variation-types/product/display/node_product_list állítanám a termék árának előtagját ami angolul van From magyarra akkro miután frissítem mentem elszáll a címlapon a main menuben lévő termék kategóriák. De annyira elszáll, hogy a menüben ha menézem ott sincs! Lefotózok mindent és felteszem.
Ha felviszek egy új termékkategóriát és szeretném a termékek oldalán a keresőben megjeleníteni és kipipálom a /admin/config/search/search_api/index/product_display/fields oldalon akkor mikor frissül mert lementem elszáll megint a main menü.
Szóval az utvonalálneveket beállítottam ne csináljon semmit de akkor is.
Azt megfigyeltem, hogy a Facet API: Search service: Termék megjelenítése : Product category” blokk nevét átartam Termék kategóriákra a blokk beállításnál és az útvonal álneve is magyar lett. De a fenti frissítések módosítások ezt valahogy kiiktatják és product category ra visszaáll az álnév. Nem értem miért szállnak el az útvonalállnevek pedig ha bemegyek és megnézem az álneveket ott meg megvannak.
| Csatolmány | Méret |
|---|---|
| 828.79 KB | |
| 195.9 KB | |
| 185.21 KB | |
| 183.62 KB | |
| 824.89 KB | |
| 199.9 KB | |
| 166.55 KB | |
| 209.93 KB | |
| 180.37 KB |