Sziasztok
Egy egyszerű kérdésem lenne, hogy tudom eltüntetni a "Még nem lett létrehozva címlapra kerülő tartalom." feliratot a frontpageről. Views blokkkal rakom ki a kivánt tartalmat és nem akarok cimlapos tartalmat létrehozni. Hozzá kell nyúlnom a page.tpl hez? vagy valahol kikapcsolható csak én nem találom?
Köszi
Drupal verzió:
Fórum:
Na akkor megválaszolom
Na akkor megválaszolom magamnak, mert sikerült beállítanom.
A Views nézeteknél az általam használt nézetnek létrehoztam egy oldalt és a rendszerbeállításoknál megadtam hogy ez az oldal legyen a kezdőlapom. A többi kezdőlapon lévő blokknak meg megadtam, hogy csak a
<front>
oldalon legyen látható Így szépen megy amit akartam.Hogyan?
Szia, bocs, nekem is ez a problémám, hogy blokkokkal építem fel a nyitólapom tartalmát, de nem tudom eltüntetni ezt a rendszerkiírást: "... – üdvözlet a webhelyen! Még nem lett létrehozva címlapra kerülő tartalom."
Ezt nem értem tisztán:
"A Views nézeteknél az általam használt nézetnek létrehoztam egy oldalt és a rendszerbeállításoknál megadtam hogy ez az oldal legyen a kezdőlapom."
Utána amit írtál, az már megvan nekem, a blokkokra be van lőve, hogy csak a nyitóoldalon legyenek láthatóak.
Esetleg nem lehet egyszerűen kitörölni ezt a szöveget valamelyik .php lapon? Az lenne a legegyszerűbb. Megnéztem jó párat, de nem találom.
Tudnál kis támpontot adni?
Köszi!
admin/config/system/site-information
admin/config/system/site-information
Ezen az oldalon (Administration » Configuration » System » Site information) a "Default front page" résznél add meg annak a view-nak (Views használata esetén Page legyen) vagy page managerrel vagy egyébbel létrehozott oldalnak az elérési útját, amit kezdőlapnak szeretnél beállítani.
Rendben, köszönöm, így már
Rendben, köszönöm, így már értem.
üdv!
Ez a modul megoldja
Ha a fooldal blokkokbol tevodik ossze, akkor ez a modul a megoldas a problemara:
https://drupal.org/project/empty_front_page