Még nem lett létrehozva címlapra kerülő tartalom. eltünetése

makikaki képe

Sziasztok
Egy egyszerű kérdésem lenne, hogy tudom eltüntetni a "Még nem lett létrehozva címlapra kerülő tartalom." feliratot a frontpageről. Views blokkkal rakom ki a kivánt tartalmat és nem akarok cimlapos tartalmat létrehozni. Hozzá kell nyúlnom a page.tpl hez? vagy valahol kikapcsolható csak én nem találom?
Köszi

Drupal verzió: 
Fórum: 
makikaki képe

Na akkor megválaszolom magamnak, mert sikerült beállítanom.
A Views nézeteknél az általam használt nézetnek létrehoztam egy oldalt és a rendszerbeállításoknál megadtam hogy ez az oldal legyen a kezdőlapom. A többi kezdőlapon lévő blokknak meg megadtam, hogy csak a <front> oldalon legyen látható Így szépen megy amit akartam.

5
0
diesel képe

Szia, bocs, nekem is ez a problémám, hogy blokkokkal építem fel a nyitólapom tartalmát, de nem tudom eltüntetni ezt a rendszerkiírást: "... – üdvözlet a webhelyen! Még nem lett létrehozva címlapra kerülő tartalom."

Ezt nem értem tisztán:
"A Views nézeteknél az általam használt nézetnek létrehoztam egy oldalt és a rendszerbeállításoknál megadtam hogy ez az oldal legyen a kezdőlapom."

Utána amit írtál, az már megvan nekem, a blokkokra be van lőve, hogy csak a nyitóoldalon legyenek láthatóak.

Esetleg nem lehet egyszerűen kitörölni ezt a szöveget valamelyik .php lapon? Az lenne a legegyszerűbb. Megnéztem jó párat, de nem találom.

Tudnál kis támpontot adni?
Köszi!

0
0
Sk8erPeter képe

admin/config/system/site-information

Ezen az oldalon (Administration » Configuration » System » Site information) a "Default front page" résznél add meg annak a view-nak (Views használata esetén Page legyen) vagy page managerrel vagy egyébbel létrehozott oldalnak az elérési útját, amit kezdőlapnak szeretnél beállítani.

3
0
diesel képe

Rendben, köszönöm, így már értem.
üdv!

0
0
alan képe

Ha a fooldal blokkokbol tevodik ossze, akkor ez a modul a megoldas a problemara:
https://drupal.org/project/empty_front_page

0
0