Localization update

kalmarr képe

Sziasztok!

Javasolnám, hogy kerüljön be a fő oldalra "magyarításhoz" ez a modul is ( ezt találtam, persze ha van újabb, vagy jobb akkor természetesen az), mert nagyon jól letölti is frissíti a .po fordításokat! Ez kezdők számára nagyon hasznos dolog!!!

KALMI

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
kalmarr képe

Kíváncsi lennék a véleményetekre ez üggyel kapcsolatban, mert szerintem a minél egyszerűbb honosítás nagyon fontos dolog!

KALMI

0
0
realdream képe

 • http://drupal.org/project/l10n_update
 • Minden drupal-os oldal üzemeltetésénél folyamatos munkát igényel a frissítések és a fordítások feldolgozása. Erről a persze a megrendelőnek fogalma sincs, hogy naponta akár több modul frissítés kell telepíteni.

  Valóban nagyon hasznos modul, de sajnos még nem tökéletesen működik.

  Én már a kiadás óta azonnal használom.

  0
  0

  -------------------------------
  http://www.realdream.hu

  kalmarr képe

  Igen tudom, hogy erősen fejlesztői változat. Sajnos nem tudom mi kellene hozzá, hogy végre legyen egy végleges változata is (üzenet a fejlesztőknek :) ). Nagyon hasznos dolog. Ezért javaslom, hogy kerüljön be az alap .hu csomagba (véletlenül találtam csak meg).
  Álmodni se merek arról, ha a Drupal saját maga frissülne be és nem nekem kellene egyesével frissítenem a cuccokat. Esetleg, mint a Linuxban szinoptikus módon nekem kellene kiválasztanom a dolgokat. (jól tudom a D7 már képes lesz erre is)

  0
  0
  kalmarr képe

  Sajnálom, hogy javaslatom nem fogta meg a drupal.hu oldal szerkesztőit :(.
  Esetleg ennél a fejlesztői változatnál van valami más, jobb, amiről nem tudok és ilyen célra lehetne használni?

  KALMI

  0
  0
  Balogh Zoltán képe

  No, akkor kis ráérő időm lévén letöltöttem, elkezdtem néz(eget)ni, használ(gat)ni. Túl sok dokumentációt nem találtam róla első körben, így marad a kódolvasás. :) Előbb-utóbb lesz róla leírás a helyi dokumentációban is.

  0
  0
  kalmarr képe

  Szuper!

  Remélem lesz majd még egy kis fejlesztés is :)

  KALMI

  0
  0