Live Translation

alippai képe

A mostani po rendszer meg fog szűnni, vagy ez csak a Live Translation modul fejlesztőinek elképzelése, a magyar fordítások felkerülnek a Live Translation szerverre (drupal.titanatlas.com) vagy csak ha a drupal.org szerverré válik (erröl van valami információ)?

Hojtsy Gábor képe

A Live Translation fejlesztőjének vannak nagyon konkrét elképzelései arról, hogy mi lesz a jövőben, ezt egyelőre magányos harcosként menetelve igyekszik beteljesíteni. Azt írta, hogy a fordítói csoportokat meg fogja keresni a live translation szerveren való publikálás érdekében, a magyar csoportot én nem láttam, hogy megkereste volna.

0
0
alippai képe

Nemtudom mire föl, de a drupal.titanatlas.com-on kaptam magyar admin accountot (mármint beregisztráltam és magyar adminná tettek)
Amennyire van időm töltögettem fel a PO fájlokat, meg fordítottam is ezt-azt.
Amit furcsának találok - hiányoznak modulok, de olyanok ott vannak, amikről soha nem hallottam...

0
0

Lippai Ádám
young element

Hojtsy Gábor képe

Pedig Bruno meg van róla győződve, hogy minden fent van :) Különben eléggé kézenfekvő lett volna, hogy az összes meglévő fordítást importálja, sokkal egyszerűbb lenne dolgozni a felületével, ha már a fordítók életét akarja megkönnyíteni :)

Mindenesetre igyekszünk azon dolgozni, hogy valahol a drupal.org-on egy ilyesmi felület legyen a jövő fordítói felülete, de ehhez még sokat kell dolgozni ezen a modul csomagon...

0
0
alippai képe

Abban tévedek hogy az audio modul 'track' szava ill. a tracker 'track' szava nem fordítható különféleképpen magyarra?
Vagy a Live Translation ezt megoldja? :S

0
0

Lippai Ádám
young element

Hojtsy Gábor képe

Nem oldja meg, viszont felhívja rá a figyelmet.

0
0