Beküldte mtom75 - 2012. december 30. 12.45 twitter facebook linkedin Live css modult miként kell beállítani, hogy elmentse a mit változtatok a css file-ba? Akármit csinálok vele nem történik semmi voltozás. Köszi Drupal verzió: 7.xFórum: Modulok használata PHP írási jogai; CSS caching tiltása Permalink Beküldte Sk8erPeter - 2012. december 30. 13.18 http://drupal.org/project/live_css Enable the 'Edit CSS' permission. Check that php has write access to the necessary css files. Ensure CSS caching is disabled Ezek a feltételek mind teljesülnek nálad? 0 0 A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges már jó Permalink Beküldte mtom75 - 2012. december 31. 21.11 Már jó csak az a baj, hogy a böngészési előzményeket mindig törölnöm kell (chrome) utána minden jó. 0 0 A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges szerkeszteném az oldalt, de a Permalink Beküldte mtom75 - 2013. július 19. 10.57 szerkeszteném az oldalt, de a css edit gomb csak a menü sorban lépkedve jelenik meg. Eddig az élő oldalon is ott volt. Mit kell beállítanom, hogy visszajöjjön? 0 0 A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges Mit cisnáltál hogy eltűnt? Permalink Beküldte csakiistvan - 2013. július 19. 11.48 Mit cisnáltál hogy eltűnt? 0 0 Drupal full-stack developer at Wunderman Thompson Budapest A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges Smiket cseréltem és alsminket Permalink Beküldte mtom75 - 2013. július 19. 16.35 Smiket cseréltem és alsminket csináltam, de ha visszateszem előzőt akkor sincs editor gombom. 0 0 A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges
PHP írási jogai; CSS caching tiltása
http://drupal.org/project/live_css
Ezek a feltételek mind teljesülnek nálad?
már jó
Már jó csak az a baj, hogy a böngészési előzményeket mindig törölnöm kell (chrome)
utána minden jó.
szerkeszteném az oldalt, de a
szerkeszteném az oldalt, de a css edit gomb csak a menü sorban lépkedve jelenik meg. Eddig az élő oldalon is ott volt.
Mit kell beállítanom, hogy visszajöjjön?
Mit cisnáltál hogy eltűnt?
Mit cisnáltál hogy eltűnt?
Drupal full-stack developer at Wunderman Thompson Budapest
Smiket cseréltem és alsminket
Smiket cseréltem és alsminket csináltam, de ha visszateszem előzőt akkor sincs editor gombom.